Liderii ARD au pierdut alegerile. Blaga, Ungureanu, Udrea şi Neamţu nu au prins prima poziţie în colegiile lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii ARD Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu şi Mihail Neamţu au pierdut alegerile în colegiile în care au candidat, conform România TV, care citează institutul de sondare a opiniei publice CSCI

Nu este însă clar dacă aceştia au pierdut total, pentru că este posibil să prindă locuri în Parlament în urma redistribuirii voturilor.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a candidat în judeţul Timiş, la Sânnicolau Mare - Deta, în Colegiul 3 şi l-a avut contracandidat pe Marcel Suciu, din partea PSD.

Potrivit lui Ioan Chelaru, candidat în colegiul Roman pentru Camera Deputaţilor, Elena Udrea s-ar fi clasat pe locul al doilea, după candidatul USL, Liviu Brătescu, care ar fi strâns momentan 48,8%. Udrea se află pe locul al doilea. Chelaru a mai precizat, citat de rtv.net, că până în acest moment s-a numărat 9 din 49 de secţii de votare. În restul colegiilor din Neamţ, USL ar fi avut peste 50% din voturile valabil exprimate. 

Mihail Neamtu, preşedintele Noua Republica, a candidat sub sigla PNŢCD tot în Arad, în Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor. Contracandidatul său a fost Flavius Măduţă - PSD.

Mihai Răzvan Ungureanu  a candidat la Arad, în colegiul senatorial 1 şi l-a avut contracandidat pe Ovidiu Marian, din partea PNL, fost membru PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite