VIDEO PNL şi-a lansat candidaţii în Piaţa Revoluţiei.  „Cioloş, PNL, Victorie!“, noul imn liberal. Gorghiu: „Mârlănia nu mai are ce să caute în politică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL a organizat duminică, în Piaţa Revoluţiei din Capitală, un miting pentru lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare, dar şi de susţinere a lui Dacian Cioloş ca premier. La eveniment a participat, surpinzător, şi premierul Dacian Cioloş.

UPDATE Alina Gorghiu: PSD se hrăneşte din disperare, din regrete. Haideţi să facem cumva, să îi penalizăm atunci când vând iluzii, pentru că iluzia, traficul de iluzii deşarte doare, dar nu acum, în campanie, ci după. Avem obligaţia să le spunem tuturor că mârlănia în politică nu mai are ce să caute.

UPDATE Dacian Cioloş: Sunt aici pentru că aţi decis să susţineţi platforma România 100 şi îmi doresc să nu fie o înşiruire de enunţuri, să nu fie o iluzie, cum ar spune un politician. Ele trebuie să ne modeleze fiecare acţiune în anii care vin. Din punctul meu de vedere, onestitatea, bunul simţ, a munci cinstit, a aştepta o renumeraţie după muncă, nu sunt iluzii. Simt că acest lucru este posibil, să coborâm idealurile în fapte şi în decizii de zi cu zi, nu doar când ne e uşor, dar şi când avem dificultăţi.

UPDATE Mesajul video transmis de Neagu Djuvara: Liberalismul a făcut România modernă. În fond, a început mişcarea liberală, a început la noi când ieşeam dintr-un fel de ev mediu. Deci, tranziţia către modernism în România a fost făcută de partidul liberal, de strămoşii partidului liberal, de mişcarea liberală.  Eu îi îndemn pe votanţii de acuma să voteze pentru Partidul Liberal şi pentru domnul Cioloş pentru ca, eu consider ca în momentul de faţă este cel mai bun guvernant al României. 

UPDATE Mircea Ionescu Quintus: Mai mult de trei sferturi din oamenii din conducerea centrală a partidului, mie imi sunt aproape necunoscuţi, eu care trăiesc de trei sferturi de veac printre ei, deci ne-am schimbat şi ne schimbăm şi sperăm să ne schimbăm în bine. Prin noi înşine! 

UPDATE Leon Dănăilă, candidat PNL pentru Senat în Bucureşti: Implicaţi-vă! De pe marigine nu putem face schimbarea pe care o dorim. Voi cei tineri aveţi încredere în valoarea voastră , voi puteţi schimba România în mai bine. Avem nevoie de politiceni oneşti  cu care să putem schimba România, iar Dacian Cioloş este un politican onest, care poate face o schimbare în bine. Niciun partid nu este perfect, dar intre PSD şi PNL, PNL este un partid care poate face România mai bună. Oamenii sunt supăraţi pe politicieni şi mulţi mă întreabă de ce am intrat în PNL. Pentru că PNL este un partid pe care îl găseşti în cartea de istorie, că PNL a facut bine României. Am 83 de ani, şi îmi doresc ca România să se schimbe în bine.  Voi cei de 20,30,40 de ani puteţi schimba România în mai bine cu PNL si cu Dacian Cioloş.

UPDATE Gheorghe Falcă, coordonatorul de campanie al PNL: Fetiţa mea, ieri, s-a rugat pentru mine să vin acasă. Dar trebuie toţi să ne sacrificăm acum, exact pentru copii noştrii, să muncim împreună patruzeci de zile, pentru victoria românilor şi pentru victoria acestei ţări.

UPDATE „Ciolos, PNL, Victorie!“, scandează mulţimea la indemnul lui Gheorghe Falcă, coordonatorul de campanie al PNL:

UPDATE Ilie Bolojan, secretar general PNL: În primul rând să-i îndemnăm pe toţi românii să meargă la vot, indiferent care este opţiunea lor politică pentru că atunci vom avea un Guvern cu mare legitimitate, la o prezenţă bună. 

UPDATE Marius Vizante e prezentatorul la acest miting. Potrivit estimarilor organizatorilor, in Piata Revolutiei sunt aproape 30.000 de oameni

UPDATE La mitingul din Piaţa Revoluţiei vor lua cuvântul Alina Gorghiu, Dacian Cioloş, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan, Hildegard Brandl, dar şi Leon Dănăilă. De asemenea, vor fi transmise mesaje din partea lui Neagu Djuvara şi Mircea Ionescu Quintus.

UPDATE Liberalii au transmis un mesaj prin care îi îndeamnă pe bucureşteni să vină în număr mare la mitingul din Piaţa Revoluţiei. „Adresăm, pe această cale, tuturor bucureştenilor invitaţia de a ni se alătura pentru a susţine platforma România 100, candidaţii PNL la alegerile parlamentare şi programul Partidului Naţional Liberal. Facem acest apel întrucât considerăm că vom avea foarte curând, în faţa noastră, şansa de a îndrepta România, prin contribuţia tuturor, spre calea corectă la care nu am renunţat să sperăm, iar acesta este lucrul pe care îl putem face înainte ca ţara noastră să împlinească 100 de ani de la Marea Unire“, precizează reprezentanţii PNL într-un comunicat de presă. 


PNL a anunţat de sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook, evenimentul de lansare a candidaţilor la parlamentare dar şi a sloganului partidului la aceste alegeri.

„Dacă îl susţii pe Dacian Cioloş să conducă guvernul şi după alegerile din 11 decembrie, vino duminică alături de noi la mitingul de susţinere a lui Dacian Cioloş şi de lansare a candidaţilor PNL şi a programului de guvernare. Partidul Naţional Liberal a fost şi rămâne fidel principiilor care stau la baza Platformei România 100 şi are pentru funcţia de prim-ministru al guvernului rezultat după alegeri o opţiune fermă: Dacian Cioloş. Dacă eşti printre cei care nu doresc sub nici o formă un condamnat penal în fruntea guvernului, dacă nu vrei ca gaşca infractorilor PSD să pună din nou mâna pe putere, vino alături de noi duminică, 6 noiembrie, în Piaţa Revoluţiei, să spunem împreună:  #goCiolos #goPNL”, se arată în mesajul de pe Facebook al PNL. 

La miting va ţine un discurs şi Dacian Cioloş, precum şi personalităţi din afara politicii. La eveniment sunt aşteptate în jur de 30.000 de oameni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite