Klaus Iohannis i-a dăruit ghiocei soţiei sale: „Ca pe vremea primului nostru 1 martie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis i-a dăruit soţiei sale, Carmen Iohannis, un buchet de ghiocei cu ocazia primei zi de primăvară.

„Suntem împreună de peste 25 de ani şi cel mai frumos mărţişor rămâne, pentru mine, tot un buchet de ghiocei, ca pe vremea primului nostru 1 Martie“, a fost mesajul postat de preşedinte, pe pagina sa de Facebook.

Carmen Iohannis l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis în două dintre cele mai importante vizite externe efectuate de Klaus Iohannis: Paris şi la Berlin.  Carmen Iohannis a vorbit, joi seara, la Berlin, la întâlnirea cu românii din diaspora, despre postura sa de Primă-Doamnă şi despe planurile de viitor, fie ele la Sibiu sau la Cotroceni.

"Cu naveta de la Sibiu îmi este greu, dar deocamdată nu am unde să mă mut", a spus Carmen Iohannis, cu trimitere la faptul că preşedintele Klaus Iohannis locuieşte acum temporrar în Vila Lac 2, urmând să se mute în Vila Lac 3, dar numai după cefostul preşedinte Traian Băsescu va părăsi locuinţa.

Întrebată dacă va renunţa să mai predea limba engleză la Sibiu, Carmen Iohannis a răspuns: "Aş vrea să continui să profesez, măcar pentru jumătrate de normă.Încerc să mă obişnuiesc cu rolul de primă-doamnă, e  interesant, dar foarte greu. Emoţii pozitive şi foarte plcăte îmi dau întâlnirile cu oamenii. Mi-ar plăcea să mă implic în educaţie în susţinerea tinerelor talente".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite