Kelemen Hunor: Dacă există o majoritate pentru o anumită direcţie noi o vom respecta. Nicio moţiune care a trecut nu a adus ceva mai rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul UDMR, Kelemen Hunor. FOTO Inquam Photos
Liderul UDMR, Kelemen Hunor. FOTO Inquam Photos

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi că nicio moţiune care a trecut nu „a adus ceva mai rău“, lăsând să se înţeleagă faptul că formaţiunea pe care o conduce ar putea susţine moţiunea de cenzură, potrivit G4Media.

Declaraţiile au fost făcute de Kelemen Hunor după o întâlnire cu liderul PNL, Ludovic Orban. „Dacă există o majoritate pentru o anumită direcţie (pentru demiterea Guvernului – n. red.), noi o vom respecta”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit sursei citate. „Nicio moţiune care a trecut nu a adus ceva mai rău”, a completat liderul UDMR.

Mai mult, acesta a subliniat că niciun „Guvern nu este de neînlocuit“. Pe de altă parte, liderul UDMR a punctat faptul că mâine va fi decis votul pentru sau împotriva Guvernului Dăncilă. 

Nu în ultimul rând, Kelemen Hunor a declarat că e mai mult preocupat de ce se va întâmpla a doua zi după moţiune, nu în ziua moţiunii.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite