Iohannis, de Ziua Românilor de Pretutindeni: Cea mai bună manieră în care statul le poate recunoaşte contribuţia este să se pună în slujba lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro
Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj de Ziua Românilor de Pretutidneni, afirmând că cea mai bună manieră în care statul le poate recunoaşte contribuţia este să se pună în slujba lor.

„Ca în fiecare ultimă duminică a lunii mai, astăzi sărbătorim Ziua Românilor de Pretutindeni, zi în care, oriunde ne-am afla, redescoperim bucuria de a face parte dintr-un popor care a oferit atât de multe întregii lumi”, arată preşedintele în mesaj.

În opinia sa, „cu atâţia români aflaţi acum peste hotare, cea mai bună manieră în care statul le poate recunoaşte contribuţia este să se pună în slujba lor“.

Preşedintele Iohannis spune că anul trecut s-au făcut unele progrese în ceea ce priveşte oferirea de servicii consulare online, simplificarea recunoaşterii diplomelor, susţinerea întoarcerii în ţară prin antreprenoriat, dar mai sunt multe de făcut.

„Indiferent de domeniul în care muncesc, îmi doresc ca românii de pretutindeni să se susţină reciproc şi să participe la luarea deciziilor care le afectează viaţa. La mulţi ani români, de aici sau de acolo!”, încheie şeful statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite