Iniţiativa România, discuţii la Cotroceni despre alegerea primarilor în două tururi de scrutin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Initiaţiva România“ a militat, vineri, la Cotroceni, pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin şi scăderea pragului electoral. Iniţiativa România a fost reprezentată la Cotroceni de Mihai Poliţeanu, Roxana Dascălu şi Liviu Tofan, iar din partea Administraţiei Prezidenţiale a participat consilierul prezidenţial, Andrei Muraru.

„Iniţiativa România a prezentat argumente în favoarea schimbării legislaţiei electorale care să permită deschiderea reală a pieţei politice şi exprimarea clară şi reprezentativă a voinţei comunităţilor. Am prezentat intenţiile Iniţiativei România de a contribui la coagularea unei Platforme pentru Bucureşti, susţinută de societatea civilă, care să prezinte un program şi o echipă de candidaţi comune pentru alegerile locale. Mulţumim Administraţiei Prezidenţiale pentru disponibilitatea la dialog şi ne simţim încurarajaţi să continuăm demersurile noastre“, se arată într-un cominicat trimis de „Iniţiativa România“. 

„Iniţiativa România“ este o mişcare civică care îşi propune coagularea cetăţenilor şi a societăţii civile în Bucureşti. Scopul acesteia este identificarea resurselor care, pe termen mediu şi lung, vor reprezenta o alternativă la clasa politică actuală în administraţia publică locală şi naţională.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite