Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor. Nu sunt datorii din mandatul meu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, marţi, că PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, arătând că acestea nu sunt din mandatul său, dar că şi le asumă şi are responsabilitatea rezolvării lor.

"Avem o problemă cu datoriile la partid. Avem conturile blocate. Îmi asum trecutul partidului cu bune, cu rele , nu sunt datorii din mandatul meu, dar mi le asum pe toate. Am responsabilitatea rezolvării inclusiv a problemelor administrative", a spus, la B1 Tv, Alina Gorghiu.

Ea a adăugat că încearcă să rezolve această situaţie şi că partea bună este că va fi o campanie electorală finanţată "la vedere".

"Încercăm să le ducem la liman pe toate. Partea bună din politica românească cu privire la finanţarea partidelor politice este că vom avea o campanie electorală finanţată la vedere, nu va mai exista acel cerc vicios, om de afaceri să vină în curtea partidului să-ţi facă o donaţie mai puţin sau mai mult ocultă pe care tu să o recompensezi cu nu ştiu ce funcţie minsterială ulterior", a mai spus Gorghiu, referindu-se la noua legea a finanţării partidelor şi campaniilor electorale.

Şi PSD are conturile blocate din cauza datoriilor care, potrivit trezorierului Mihai Drăghici, se ridică la 7 milioane euro. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite