Ioan Ghişe: „Premierul trebuie să îşi dea demisia“;Ponta: „M-aş certa degeaba cu Crin Antonescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ghişe se războieşte de un an cu preşedintele Traian Băsescu
Ioan Ghişe se războieşte de un an cu preşedintele Traian Băsescu

Senatorul PNL Ioan Ghişe consider că premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze pentru că a trădat electoratul USL atunci când a semnat acordul de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu.

„Premierul trebuie să îşi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetăţenilor cărora le ceream votul că dacă îl aleg peste trei zile se duce să semneze acordul de coabitare cu Băsescu? N-a spus. Dacă spunea, îl mai alegeau? Poate nici măcar deputat. Când faci o construcţie pe câţiva ani, tu coabitezi cu aliaţii sau cu adversarul? Adversarul anunţat înainte de alegeri e partenerul de după alegeri. Iar aliaţii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de după alegeri. Coabitează reprezentanţii serviciilor secrete“, a declarat Ghişe într-un interviu pentru Ziare.com.

În opinia senatorului PNL, vara trecută, toate acţiunile lui Victor Ponta, de la declanşarea referendumului de demitere, au fost în favoarea lui Traian Băsescu, doar declaraţiile fiind antiprezidenţiale.

În schimb, liberalii, prin vocea purtătorului de cuvânt, Mihai Voicu, se delimitează de afirmaţiile lui Ioan Ghişe, susţinând „fără nicio rezervă“ proiectul politic al USL.

„PNL se delimitează de declaraţiile domnului Ioan Ghişe, poziţia domniei sale nereprezentând poziţia PNL. Susţinem în continuare fără nicio rezervă proiectul politic Uniunea Social Liberală, sprijinim şi susţinem pe cale de consecinţă şi Guvernul condus de Victor Ponta", a declarat Mihai Voicu.

Afirmaţiile războinice nu l-au afectat pe premierul Victor Ponta , care a decis să-l ignore pe senatorul liberal.

„Nu cred că Ghişe a avut mandat din partea conducerii PNL, m-aş certa degeaba cu Crin Antonescu", a spus Ponta, aflat în Germania.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite