Gabriela Firea îşi doreşte funcţie de conducere în PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat vineri că şi-ar dori o funcţie de conducere în partid, „nu atât pentru funcţia în sine”, cât „pentru faptul că Bucureştiul ar trebui să aibă un reprezentant în Biroul Permanent”. Întrebată dacă va candida, aceasta a spus că în general „doamnele sunt recomandate de organizaţia de femei”, însă în cazul unei susţineri din partea colegelor, aceasta ar ţinti pentru un post de vicepreşedinte al PSD.

Gabriela Firea a precizat vineri că va candida pentru un post de vicepreşedinte al PSD dacă Organizaţia Femeilor Social Democrate o vor susţine.

„Nu mă ocup cu revoluţia în partid. Dacă colegele mele de la organizaţia de femei - pentru că doamnele sunt de obicei recomandate de organizaţia de femei şi intră pe norma internă de partid în Biroul Permanent Naţional - dacă mă vor recomanda, le voi mulţumi şi voi candida pentru un post de vicepreşedinte al PSD. Mi-aş dori nu atât pentru funcţia în sine, ci pentru faptul că Bucureştiul ar trebui să aibă un reprezentant în Biroul Permanent, mai ales că în Bucureşti avem foarte multe probleme”, a declarat vineri Gabriela Firea.

Întrebată dacă va candida la alegerile prezidenţiale, edilul a negat şi a spus că îşi doreşte să ducă la final proiectele începute la primărie.

„Nu voi candida la preşedinţie. Îmi doresc foarte mult să duc la bun sfârşit proiectele de la Primăria Capitalei”, a spus Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite