FOTO Elena Udrea şi Alina Bica au fost surprinse în Costa Rica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe imagini cu Elena Udrea şi Alina Bica au apărut duminică seara pe Facebook. Potrivit lui Narcis Vlad Barbu, celui care a realizat fotografiile, cele două s-ar afla în Costa Rica iar scena s-ar fi desfăşurat astăzi.

UPDATE Elena Udrea a avut o reacţie dură după distribuirea pozelor cu ea şi cu Alina Bica în Costa Rica:

„În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să “share-uiască”. Poze cu mine şi Alina în Costa Rica. Dacă ştiam că interesează pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar şi din cabinetul ginecologului. 

Dar, ca să satisfac plăcerea unora de a mânca rahat şi pentru a-i scuti pe românii cu care ne întalnim pe la pizza să ne facă poze pe furiş, de mâine mă ocup să aveţi un raport în imagini al prezenţei mele aici“, este mesajul postat de Udrea pe Facebook. 

Deşi Elena Udrea şi Alina Bica nu aveau interdicţie de a părăsi ţara, acestea au plecat în contextul în care au termene în procese în care sunt acuzate.

Magistraţii de la Curtea Supremă urmează să judece vineri un nou termen în dosarul în care fosta şefă DIICOT, Alina Bica, e cercetată în dosarul ANRP pentru fapte de corupţie. 

Aflată în prezent în Costa Rica, fostul procuror şef al DIICOT a lipsit din nou la termenul de vineri, fiind reprezentată de avocatul său, care a spus în faţa magistraţilor că starea de sănătate nu i-ar permite să revină în ţară.

Pe 17 februarie Elena Udrea declara la rândul ei că se află în Costa Rica şi că este însărcinată cu gemeni. „Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase”, explica aceasta.

Udrea a mai explicat că intenţionează să mai stea, iar ulterior va merge la Atena pentru o procedură medicală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite