Firea: Au fost colegi care mi-au spus că aş fi cea mai potrivită pentru funcţia de preşedinte. Nu m-am bucurat pentru Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marţi, faptul că au fost social-democraţi care i-au cerut să preia şefia PSD, fiind considerată „cea mai potrvită“.

„Au fost colegi care mi-au spus că aş fi cea mai potrivită şi că ar trebui să-mi asum această funcţie, deşi unii fug de funcţie. Sunt colegii care mi-au spus că sunt cea mai îndreptăţită persoană. Eu am spus că sunt om de echipă“, a declarat Gabriela Firea, înainte de Biroul Naţional al PSD. 

Primarul Capitalei a precizat aptul că îl va susţine pe Paul Stănescu pentru ocuprarea funcţiei de preşedinte executiv interimar, dar şi că e de acord cu decizia ca Dăncilă să fie şefa interimară. „Statutar e ca doamna Dăncilă să fie preşedinte interimar“, a punctat Firea. 

  

„Nu voi candida nici la Congresul PSD“, a subliniat Gabriela Firea.  Mai mult, primarul general a precizat că nu s-a bucurat pentru situaţia lui Liviu Dragnea.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite