Epoca fetelor bune

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt bune, puternice, docile, apărătoare de neam şi ţară. Patrioate. La nevoie, sunt o armată de amazoane care stau pavăză marelui conducător teleor man. Cu ele, partidul, conducătorul suprem şi România vor avea „succesuri“ multe. Cu ele, nu mai arde ţara şi nici babele nu se vor mai pieptăna după capul lor. Conform programului de guvernare şi al strategiei marelui conducător suprem.

În ciuda multor cârcotaşi, a unor misogini şi rău vorbitori, România se poate mândri că are multe fete bune şi nebune. Are cu ce! La capitolul discriminare nu poate fi acuzată că marginalizează femeile în favoarea bărbaţilor. Poate fi un exemplu de europenism pentru multe ţări. Fetele noastre, femeile, după cum ne arată realitatea din teren, din politică, de la putere, pot ajunge departe. Sus de tot! Fac premiere de premier femeie. Ministre sau ministrese. Gîrlă, fără număr! Depăşesc numărul guvernelor. La fiecare nou guvern, ne alegem cu tot mai multe ministrese bune. Fetele bune nu doar că urcă rapid în funcţii, dar stau acolo unde sunt puse şi fac ce trebuie. Fac ce zice şeful, idolul cel mare. Lucrează fără crâcnire, cu abnegaţie, neobosite, să pună în practică programul de guvernare. Programul partidului, viziunile marelui conducător, pentru binele românilor, pentru prosperitate, demnitate şi mai ales libertatea puternicilor zilei. Sunt ca o armată nord coreeană, dar cu profil european.

Fetele bune fac tot ce trebuie! Vasilica, Carmen, Rovana, Rodica, Ecaterina, Sevil, Olguţa, Găbiţa împreună cu multe alte colege de partid şi de stat, sunt tari, bune, puternice, docile, apărătoare de neam şi ţară. Patrioate. La nevoie, sunt o armată de amazoane care stau pavăză marelui conducător teleor man. Sunt aprige când e cazul. Cu ele, partidul, conducătorul suprem şi România vor avea „succesuri“ multe. Cu ele, nu mai arde ţara şi nici babele nu se vor mai pieptăna după capul lor. Conform programului de guvernare şi al strategiei marelui conducător suprem. Vor curge lapte şi miere în Ţara Românească.

Şi în alte guverne şi sub Văcăroiu, Tăriceanu, Traian/Boc, Ponta, Cioloş au mai fost doamne la guvernare, dar ca cele din zilele noastre parcă nu s-au mai văzut! Armata amazoanelor puterii este completată de amazoanele tăcute, dar foarte bune (respectă cu sfinţenie ordinele de partid, votează cum trebuie, nu vorbesc neîntrebate şi nici voluntar la microfon, sunt disciplinate) din Parlamentul României. Alesele bune din Parlament nu se iau în nici un fel după unele alese „nebune“ din opoziţie, care au gura mare, protestează, arată hoţia cu degetul, fac spectacol, îi atacă pe corupţi şi penali, fac proiecte de legi, vorbesc neîntrebate. Fetele bune nu se bagă în cârd cu fetele rele. De aceea, au numai de câştigat. Pe de altă parte, pentru că stau în banca lor, alesele bune nu sunt înjurate, nu li se adresează cuvinte obscene, injurii, nu sunt privite chiorâş şi bârfite de alegătorii majoritari. În plus, având nota 10 la purtare şi consideraţia şefului suprem, care apreciază la maxim genul feminin, s-ar putea ca într-o bună zi să ajungă sus, ca şi colegele mai experimentate din guvern şi din Parlamentul European.

Ce dovadă mai mare că România îşi promovează fetele bune capabile? Câte ţări cu tradiţie democratică sau cu democraţii originale se pot lăuda cu vasilici în fruntea guvernului, cu ministrese conducând cu mâini de fier structurile de forţă-poliţia, jandarmeria, mascaţii? Câte state au astfel de fete bune care schimbă guverne, implementează politici economice, educaţionale şi administrative şi sunt şi politiciene de top? Mai mult, încet, încet, puternicele amazoane încep să-i eclipseze pe colegii din guvern, astfel încât unii oameni de stat bărbaţi le admiră atât de mult, încât devin şi ei un fel de fete bune, docile, ridicând rochiţa şi executând ordinele fără să gândească. Pare un fel de virus al fetelor bune, care se ia şi la bărbaţi. Până şi preşedintele Iohannis pare să se contamineze cu virusul acesta, pare că execută mândru ordinele conducătorului suprem.

Ce mai, dacă guvernarea fetelor bune îşi măreşte sfera de acţiune, să nu ne mire că după România şi Uniunea Europeană, unde acestea se afirmă cu putere, fac legile, modelul va ajunge să fie luat în seamă şi în America, în Asia, Africa şi, de ce nu, la Polul Nord! Sau chiar pe Lună!

Pentru oamenii buni, fete şi băieţi, pentru oricine citeşte, articolul este un pamflet şi trebuie luat ca atare. Şi nu este nicidecum, discriminatoriu la adresa cuiva şi mai ales la adresa bărbaţilor.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite