Elena Udrea, după excluderea primarului PDL din Olt: „Nu voi accepta ca susţinătorii mei să fie sancţionati pentru opţiunea lor prin excludere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea nu vrea ca susţinătorii săi să fie penalizaţi pentru că au votat-o
Elena Udrea nu vrea ca susţinătorii săi să fie penalizaţi pentru că au votat-o

Elena Udrea a reacţionat după excluderea din partid a singurului pirmar PDL din Olt, după ce acesta nu l-a susţinut pe Vasile Blaga la alegerile interne. „Nu voi accepta ca susţinătorii moţiunii mele să fie sanctionati pentru optiunea lor prin excludere sau izolare în partid de susţinători ai moţiunii domnului Blaga“, spune Elena Udrea, pentru „Adevărul“.

„Moţiunea „Noul Partid Democrat Liberal. O Nouă Românie“ are în spatele său susţinerea a jumătate dintre membrii PDL. În condiţiile acestea, nu voi accepta ca susţinătorii moţiunii mele să fie sanctionati pentru optiunea lor prin excludere sau izolare în partid de susţinători ai moţiunii domnului Blaga“, arată poziţia Elenei Udrea.

„Nu am insistat pe ideea contestării alegerilor interne din partid tocmai pentru a nu crea deficite de imagine suplimentare PDL. Dacă eu şi oamenii care au văzut în moţiunea mea şansa schimbării partidului am luat această decizie zicand noi ca asa este înţelept, aştept şi din partea susţinătorilor domnului Blaga să se comporte in interesul partidului si sa nu aduca deservicii atât de imagine, cât şi în ceea ce priveşte forţa efectivă a PDL din teritoriu“, mai arată Udrea.

Singurul primar PDL din judeţul Olt care şi-a recâştigat mandatul la alegerile locale din vară, Marian Vasile din Studina a fost exclus din partid după ce s-a poziţionat de partea Elenei Udrea în cursa pentru şefia partidului şi după ce a criticat conducerea judeţeană şi centrală a partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite