Elena Udrea, la Cluj-Napoca: „Emil Boc este unul dintre prezidenţiabilii PDL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc este, în viziunea Elenei Udrea, unul dintre posibilii candidaţi ai PDL la preşedinţia României. FOTO Florina Pop
Emil Boc este, în viziunea Elenei Udrea, unul dintre posibilii candidaţi ai PDL la preşedinţia României. FOTO Florina Pop

La conferinţa de presă de după întâlnirea cu membrii PDL Cluj-Napoca, Elena Udrea a spus că se bucură de faptul că Traian Băsescu nu se va retrage din viaţa politică şi că partidul are mai mulţi prezidenţiabili, printre care şi Emil Boc.

Mesajul ei a fost că Traian Băsescu a condus partidul precum „o locomotivă puternică“ şi că trebuie urmat acest exemplu şi trebuie recâşltigat electoratul lui Traian Băsescu, electorat care este mai mare decât cel al PDL. În viziunea Elenei Udrea, Traian Băsescu este cel mai credibil lider al dreptei din România. „Dacă domnul Traian Băsescu va dori să revină ca preşedinte PDL, cred că dumnealui va dori să fie ales“, a spus deputatul PDL.

De asemenea, ea a menţionat că nu exclude eventuale alianţe. „Eu nu am exclus eventualele fuziuni cu alte partide care împărtăşesc doctrina de centru dreapta“, a mai spus deputatul PDL.

Elena Udrea a adăugat că sunt multe persoane care ar putea candida pentru funcţia de preşedinte al României şi că una dintre ele este chiar primarul Clujului, Emil Boc.

Întrebată dacă va pleca din partid în cazul în care nu ar câştiga şefia PDL, ea spus că este puţin probabil să nu câştige, iar dacă nu va câştiga, va rămâne un simplu membru de partid. „Eu sunt convinsă că voi câştiga!“, a subliniat Udrea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite