Elena Băsescu: Banii românilor se duc la cântăreţii PSD. Iată un subiect demn de o comisie de anchetă parlamentară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul Elena Băsescu FOTO Arhiva Adevărul
Europarlamentarul Elena Băsescu FOTO Arhiva Adevărul

Europarlamentarul Elena Băsescu susţine că, în timp ce angajaţii Televiziunii Române se confruntă cu disponibilizări, instituţia îi va acorda deputatului social-democrat Mihai Sturzu 10.000 de euro pentru fiecare emisiune la care acesta va participa.

Într-o postare cu titlul “Banii românilor se duc pe cântăreţii PSD. De-aia nu se transmit meciurile naţionalei la TVR”, publicată pe blogul personal, Elena Băsescu susţine că, în timp ce TVR se află în faţa unui impas financiar, “sunt fonduri suficiente pentru cântăreţii PSD”.

“Astfel, Mihai Sturzu, un artist de renume mondial ajuns în fruntea Tineretului Social Democrat la recomandarea aceluiaşi Victor Ponta, va avea o emisiune la postul public pentru care va fi remunerat cu 140.000 de euro.  Aţi citit bine: un deputat PSD primeşte bani de la TVR ca să facă o emisiune de televiziune”, scrie europarlamentarul.

În opinia sa, “există o incompatibilitate gravă între postura de prezentator TV şi cea de parlamentar”, iar Mihai Sturzu se face vinovat de încălcarea legii.

“Un deputat al Puterii, membru al aceluiaşi partid cu premierul României care deplângea că meciul naţionalei de fotbal nu este transmis la televiziunea publică, primeşte ilegal 140.000 de euro de la TVR. Ei bine, iată într-adevăr un subiect demn de o comisie de anchetă parlamentară!”, încheie Elena Băsescu, făcând aluzie la propunerea înfiinţării unui for care să investigheze achiziţionarea, de către Ioana Băsescu, a unui teren de 290 de hectare în judeţul Călăraşi.

Materiale pe aceeaşi temă:

Ce-l aşteaptă la Nana pe fermierul Băsescu

Fiica preşedintelui Băsescu, Ioana, a cumpărat 300 de hectare de teren agricol în comuna Nana De la cine a cumpărat Ioana Băsescu terenul de 290 de hectare de la Nana: o firmă de apartament, fără niciun angajat, controlată de o familie de italieni Contractul integral dintre Ioana Băsescu şi CEC Bank, în „Cazul Călăraşi“. Clauzele din spatele împrumutului de 4,6 milioane de lei, făcut pe 30 de ani

Citeste mai mult: adev.ro/mwg7c3

Fiica preşedintelui Băsescu, Ioana, a cumpărat 300 de hectare de teren agricol în comuna Nana

De la cine a cumpărat Ioana Băsescu terenul de 290 de hectare de la Nana: o firmă de apartament, fără niciun angajat, controlată de o familie de italieni

Contractul integral dintre Ioana Băsescu şi CEC Bank, în „Cazul Călăraşi“. Clauzele din spatele împrumutului de 4,6 milioane de lei, făcut pe 30 de ani

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite