Dragnea: Vrem ca premierul Ponta să nu mai fie singurul care comunică proiectele Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Victor Ponta FOTO Mediafax
Liviu Dragnea şi Victor Ponta FOTO Mediafax

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că intenţionează să îmbunătăţească modalitatea de comunicare la nivelul partidului, astfel încât premierul Victor Ponta să nu mai deţină monopolul asupra subiectelor legate de activitatea Guvernului.

“Premierul trebuie să fie ajutat la nivel comunicaţional, iar miniştrii trebuie să informeze partidul cu privire la măsurile pe care le implementează”, a spus Dragnea, evaziv, întrebat dacă intenţionează să opereze remanieri la nivelul miniştrilor PSD.

“PSD sprijină guvernul, dar vrem o eficienţă mai mare în rândul miniştrilor şi vrem ca premierul să nu mai fie singurul comunicator, singurul care comunică proiectele Guvernului”, a spus Dragnea.

Referitor la posibila retragere a liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu, din această funcţie, Dragnea a răspuns că nu a discutat cu Sârbu şi nu ştie dacă socrul premierului Victor Ponta are astfel de intenţii.

În ce priveşte Codul Fiscal, şeful interimar al social-democraţilor a arătat că a discutat cu premierul Victor Ponta înainte de negocierile cu Opoziţia, iar şeful Guvernului a răspuns că va respecta poziţia partidelor parlamentare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite