Dragnea şi-a pierdut cumpătul. S-a răstit la o jurnalistă care i-a cerut dovezi despre statul paralel. „V-a pus Rareş Bogdan să întrebaţi? Aţi depus plângere penală?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut joi mai multe atacuri la adresa jurnaliştilor care îi puneau întrebări, cerându-le acesta să spună dacă au informaţii despre o posibilă încercare de negociere a sa cu diferite instituţii. Mai mult, acesta a cerut ca jurnaliştii să facă plângeri penale dacă au informaţii.

Liviu Dragnea s-a răstit la mai mulţi jurnalişti care îi puneau întrebări. „Aţi depus plângere penală, domnişoară? Cine v-a zis să puneţi întrebarea (privind posibile negocierie ale lui Dragnea cu reprezentanţi ai unor instituţii ale statului - n.r.)? Guşă sau Rareş Bogdan?“, a afirmat Liviu Dragnea, către reporterul Realitatea TV Mădălina Mihalache. 

„Nu sunteţi purtător de microfon, domnule Dragnea“, a replicat reporterul. „Trebuia să faceţi o plângere penală“, a completat Dragnea. Apoi, acesta a subliniat că de fiecare dată când va observa că reporterul vine la declaraţii îi va pune întrebări referitoare la plângerea penală. 

Ulterior, liderul PSD a avut un ton ridicat la adresa unui alt reporter. „Şi-a plătit datoriile Realitatea?“, completând că o să se interese la Ionuţ Mişa, şeful ANAF, dacă s-a întâmplat acest lucru, la fel cum se va interesa de şi de Klaus Iohannis. Însă, reporterul căruia i se adresa nu era jurnalist la acea televiziune. 

De asemenea, acesta le-a spus de mai multe ori jurnaliştilor să nu mai încerce să-l întrerupă şi să insiste cu diferite întrebări pentru că nu va răspunde. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite