Dragnea: Faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD a fost o greşeală care ar trebui reparată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană şi Liviu Dragnea, pe vremea când erau colegi de partid. FOTO Mediafax
Mircea Geoană şi Liviu Dragnea, pe vremea când erau colegi de partid. FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminică seara, că excluderea din PSD a lui Mircea Geoană a fost o greşeală care ar trebui reparată, arătând că ar fi benefică o colaborare cu partidul condus de acesta.

„Şi faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD eu cred că a fost o greşeală care ar trebui reparată. Nu neapărat să vină înapoi Mircea Geoană, dar o colaborare serioasă cu partidul pe care îl conduce nu poate să fie decât benefică. Totuşi, Mircea Geoană a făcut ceva pentru partid, aşa cum a făcut el. Cred că toate forţele care au gândit, care au simţit pentru acest partid, pentru stânga din România ar trebui să se unească, să facă ceva la alegeri", a spus Dragnea, la România Tv.

Liderul PSD a afirmat că, în perioada următoare, va discuta cu Geoană despre o eventuală colaborare cu PSRO. „Cred că o întâlnire cu Mircea Geoană este bună. Am vorbit şi cu Tăriceanu şi un grup politic în jurul PSD s-ar putea să fie o soluţie bună. Majoritatea o va asigura PSD-ALDE", a mai spus Dragnea. Mircea Geoană a fost exclus din PSD în noiembrie 2014, după alegerile prezidenţiale pierdute de Victor Ponta, pe vremea când fostul premier era şef al social-democraţilor. 

Pe de altă parte Dragnea a arătat că nu se află într-un conflict cu Victor Ponta, iar discuţiile din presă cu privire la o ceartă dintre cei doi ar trebui să înceteze. „Eu cred că această discuţie trebuie să se încheie zilele următoare. (...) PSD are Victor Ponta, România are nevoie de Victor Ponta. (...) Eu zic să nu vorbim de ruperea relaţiei“, a afirmat şeful social-democraţilor.

Liderul PSD a spus însă că diferenţa este că Victor Ponta a vorbit la televizor mai mult decât el pe această temă şi tocmai de aceea vrea să aibă o discuţie cu fostul premier pentru a lămuri lucrurile. „O sa-l caut zilele următoare, să ne vedem, şi sper să înceapă să muncească alături de mine, alături de colegii noştri, să finalizăm programul de guvernare“, a mai punctat Dragnea. 

Citeşte şi:

Buşoi: Nu cred că Geoană, după modul mizerabil în care a fost tratat, doreşte să se reîntoarcă alături de Dragnea

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite