Dragnea, despre protestatari: Oriunde mergem în ţară e un grup de bătăuşi care umblă după noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Virgil Simonescu
FOTO Inquam Photos / Virgil Simonescu

Liviu Dragnea a reacţionat la contramanifestaţiile cu care au fost întâmpinate mitingurile PSD din ţară, spunând că „un grup de bătăuşi” umblă după reprezentanţii partidului.

Referindu-se la progresele făcute în ultimii ani, Dragnea a spus că viaţa în zonele rurale şi în micile oraşe a început să se schimbe, oamenii având acces la drumuri, apă şi canalizare.

„Sunt lucruri pe care trebuiau să le facă alţii înainte. Dar ce au făcut ei? Ură, venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem noi în ţară e un grup de bătăuşi care umblă după noi. Aseară aici la Galaţi au găsit la ei bolovani, pietre şi bâte. Iohannis şi ai lui vor să conducă România cu bâte. Nu avem noi curajul să păstrăm guvernarea şi să câştigăm alegerile care vin?”, s-a întrebat Dragnea.

Potrivit acestuia, PSD are obligaţia de a nu lăsa ţara „pe mâna unor vânzători”.

„Nu se mai feresc, spun direct că vor să taie pensiile şi salariile. Pentru că ei vor ca România să fie în continuare o naţiune plină de divizare, ură şi frustrări”, a susţinut liderul social-democrat la Galaţi.

În deschiderea discursului, liderul PSD a spus că „astăzi ţinem summitul PSD la Galaţi, fiindcă suntem europeni în toată ţara. Iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători", a spus el, fiind aclamat de participanţii la miting.

"Iohannis, aşa cum a furat casele, a furat şi summitul", a continuat el.

Dragnea a mai afirmat că preşedintele Iohannis şi-a chemat stăpânii, că nu a fost băgat în seamă, concluzia sa fiind: "Asta este soarta slugilor!".

Dragnea, atac la liderii europeni: Olanda ne-a jignit. Ştiţi de ce sunt supăraţi? S-au mărit salariile şi ridicăm şcoli. Copiii noştri intră în concurenţă cu ai lor

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite