Dragnea, despre postarea lui Băsescu: Nu comentez afirmaţii de la astfel de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, în replică la ironiile lui Traian Băsescu la adresa alegerilor din PSD, că nu vrea să comenteze afirmaţii venite de la "astfel de oameni", care au condus 10 ani România, iar acum au ajuns să se exprime public în acest mod.

Întrebat dacă vrea să îi răspundă lui Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte a ironizat într-o postare pe Facebook alegerile din PSD, preşedintele interimar al partidului a spus că nu discută despre "astfel de comentarii, de la astfel de oameni".

"Singurul comentariu pe care îl am de făcut, şi nici măcar nu e răutăcios, este că discutăm despre un om care a fost 10 ani preşedintele României şi a ajuns la o asemenea condiţie, să folosească un asemenea limbaj, să-l mai şi posteze pe Facebook. Atât", a spus Dragnea.

"Apel către ţară, apel către români! Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurenţă fără precedent a preşedintelui PSD. Dintre toţi concurenţii, singurul care poate duce acest partid pe culmile ridicolului este domnul Liviu Dragnea. Acum, când mai sunt cîteva ore pînă la închiderea urnelor, să mergem cu toţii la vot pentru a-l susţine pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD şi a României. Acum ori niciodată. Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduţi şi noi.

Avem obligaţia să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliaţi în cimitire sau celor plecaţi în străinătate. Să luăm urnele cu asalt", a scris Traian Băsescu pe Facebook, duminică.

Membrii PSD s-au prezentat la urne, duminică, în cadrul unui scrutin intern pentru alegerea preşedintelui partidului, singurul candidat fiind Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite