Dragnea, atac la preşedintele Iohannis: Nu cred că legile justiţiei ar trebui să fie comparate cu un porc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus, luni, jurnaliştilor, că nu crede că legile justiţiei ar trebui comparate cu un porc, referindu-se la afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis care a spus că majoritatea parlamentară s-a grăbit să îngraşe porcul în ajun cu legile justiţiei.

„Nu cred că legile justiţiei ar trebui să fie comparate cu un porc”, a afirmat Dragnea, potrivit News.ro. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că legile justiţiei au fost adoptate fără transparenţă, printr-o procedură neclară, ad-hoc, cu „pumnul în gura opoziţiei“ şi sub presiunea timpului, parlamentarii din Comisia Iordache fiind adepţii îngrăşării porcului în ajun.

„Cu toate acestea, acea supercomisie specială a mers mai departe printr-o procedură proaspăt inventată, o procedură parlamentară pe care în această formă nu am mai văzut-o niciodată, cu pumnul în gura opoziţiei, cu lucrat noaptea. De ce s-or fi grăbit să îngraşe porcul în ajun, nu înţeleg. Au ieşit trei legi contestate nu doar de opoziţie, ci şi de ICCJ. Eu regret, ca preşedinte, că s-a ajuns în România că legile justiţiei se discută în proceduri neclare, ad-hoc, cu nerespectarea unor cutume în procedura parlamentară şi în final aprobate în mare viteză şi ajunse toate să fie contestate la CCR”, a subliniat preşedintele Klaus Iohannis la şedinţa CSM. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite