Dragnea îi arată uşa lui Toader: PSD nu şi-l mai asumă. Nu e ministrul meu, nu e rudă cu mine. Eu nu-l mai consider aşa important

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Tudorel Toader sunt la cuţite
Liviu Dragnea şi Tudorel Toader sunt la cuţite

Liderul PSD Liviu Dragnea lasă de înţeles că ministrul Justiţiei Tudorel Toader şi-ar putea pierde funcţia. „Nu ştiu cât va mai fi asumat de PSD. Se pare că PSD nu şi-l mai asumă“, a spus liderul PSD.

„Pentru mine Tudorel Toader nu este un personaj despre care să vorbesc în fiecare zi“, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat de ce a fost amânat votul moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei, liderul PSD a răspuns: „Pentru că majoritatea senatorilor PSD au fost plecaţi, iar domnul Tăriceanu nu este în ţară. Săptămâna viitoare e timp suficient. Senatorii PSD vor vota exact aşa cum le dictează conştiinţa de pesedişti“.

Întrebat în legătură cu faptul că Tudorel Toader este un ministru asumat de PSD, Liviu Dragnea a replicat: „Nu e al meu, nu e rudă cu mine, nu e frate cu mine, nici cu mama, nici cu tata, nu e verişor de-al meu, a fost asumat de PSD, nu ştiu cât o să mai fie asumat de PSD, se pare că PSD nu şi-l mai asumă”.

Iritat de întrebările repetate ale jurnaliştilor, Dragnea a mai spus: „Îl consideraţi prea important pe acest om. Eu nu-l mai consider aşa important”.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat miercuri, după acuzaţiile liderului PSD Liviu Dragnea, conform cărora a "păcălit" spunând că vrea să adopte ordonanţe privind Justiţia, că este "o afirmaţie cam severă". căreia nu-şi permite să-i dea un răspuns pe măsură.

"E o afirmaţie cam severă, iar eu nu-mi permit să dau un răspuns pe măsură", a replicat ministrul Justiţiei, întrebat despre acuzaţiile lui Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite