Dăncilă îl felicită pe Geoană: Ne bucurăm să fim reprezentaţi în cadrul Alianţei de un român cu vastă experienţă politică şi diplomatică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Premierul Viorica Dăncilă îi transmite felicitări, pe Facebook, lui Mircea Geoană pentru numirea în funcţia de secretar general adjunct al NATO. „Ne bucurăm să fim reprezentaţi în cadrul Alianţei de un român cu vastă experienţă politică şi diplomatică, promotor al legăturii transatlantice şi al integrării euro-atlantice a României", afirmă Dăncilă.

„Felicitări domnului Mircea Geoană pentru numirea în funcţia de Secretar General Adjunct al NATO! Ne bucurăm să fim reprezentaţi în cadrul Alianţei de un român cu vastă experienţă politică şi diplomatică, promotor al legăturii transatlantice şi al integrării euro-atlantice a României", afirmă Viorica Dăncilă, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Ea îi urează mult succes lui Mircea Geoană.

Mircea Geoană, fost preşedinte al PSD, a fost exclus din cadrul formaţiunii, în 2011, prin votul Comitetului Executiv Naţional. În 2009, Geoană a candidat la Preşedinţie din partea PSD, intrând în turul al doilea cu Traian Băsescu.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat, miercuri, că Mircea Geoană va fi următorul secretar general adjunct, urmând a-şi prelua portofoliul la jumătatea lunii octombrie.
 

„Este un avocat ferm al legăturii transatlantice”, a spus Stoltenberg despre Geoană, anunţând că este primul român care deţine această funcţie.

Vezi şi: Oficial. Mircea Geoană a fost numit adjunctul lui Jens Stoltenberg la NATO. Geoană: Sunt profund onorat

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite