Cum arătau cei „patru presupuşi asasini“ ai lui Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a povestit, într-o intervenţie la Antena 3, despre modul cum „patru străini“ s-ar fi apropiat de el, iar unul dintre aceştia i-ar fi făcut semn că o să-l ucidă.

„Erau patru indivizi, erau îmbrăcaţi în haine închise la culoare. Au venit spre mine. Eu eram într-un restaurant. S-au oprit la câţiva metri, unul a făcut un gest de genul ăsta (n.r.- adică faptul că o să-l omoare). Unul a răspuns la telefon, apoi a închis telefonul şi au dispărut“, a declarat Liviu Dragnea, într-o intervenţie la Antena 3. 

Liderul PSD a povestit şi cum ar fi început totul. „Ideea e că trebuie să dispar pur si simplu. Era o campanie coordonată împotriva mea. În partea a doua a lunii martie, această presiune a început să crească, iar eu să o simt agresiv. De fiecare dată când ieşeam observam că sunt privit cu insistentă. Simţeam că sunt filat, urmărit, începusem să mă uit în spate şi să identificăm maşinile din spatele nostru“, a mai spus Dragnea.  

Ulterior, a insistat că era privit cu insistenţă, iar unii îi sugerau că l-ar omorî. „Observam indivizi care se uitau la mine cu insistenţă. Îmi făceau gesturi care specifică moartea“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite