Crin Antonescu: Nu am senzaţia că Iohannis are nevoie foarte tare de prezenţa mea în campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu şi Klaus Iohannis FOTO Mediafax
Crin Antonescu şi Klaus Iohannis FOTO Mediafax

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a precizat, luni, că nu are senzaţia că actualul preşedinte PNL, Klaus Iohannis, are nevoie foarte tare de prezenţa sa în campania pe care o desfăşoară pentru alegerile prezidenţiale, arătând că nici el nu simte nevoia să fie prezent în această campanie.

„Un candidat la Preşedinţie îşi construieşte o campanie, face nişte alegeri, care înseamnă conţint, stil, oameni. Nu am senzaţia că Iohannis are nevoie foarte tare de prezenţa mea, nu ascund că nu simt eu nevoia prezenţei în această campanie, aşa cum e construită, ceea ce nu însemană că o privesc cu ostilitate. Aceste lucruri nu se fac ca la colhoz, ci printr-o suită de alegeri”, a spus Antonescu, la TVR 1, întrebat de ce nu a participat la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis.

El a spus că nu s-a rupt de PNL şi a arătat că nu crede că se poate întâmpla acest lucru.

„Nu există aripa Antonescu în PNL, nu a existat nici înainte, nici acum. Nu există aripa Antonescu sau un grup Antonescu, nu există un grup în PNL care să obstrucţioneze candidatura lui Iohannis”, a spus Antonescu.

El a arătat că relaţia sa cu Iohannis este o relaţie normală.

„Nu e o relaţie de conflict, nu e nici o relaţie apropiată în sensul în care eu nu particip la proiectul actual al lui Iohannis. Nu înseamnă că am ceva împotrivă să iasă preşedinte”, a spus Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite