Cozmin Guşă, despre pensionarea judecătoarei Ana Maria Dascălu: Marea ştire a zilei, care zguduie din temelii sistemul de justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consultantul politic Cozmin Guşă a declarat că pensionarea judecătoarei Ana Maria Dascălu este un caz care „zguduie din temelii sistemul de justiţie din România. Într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune, acesta a explicat de ce aceasta reprezintă „marea ştire a zilei”.

Guşă a spus la Realitatea TV că pensionarea judecătoare reprezintă un „act de justiţie eronat” şi că este vorba despre o pensionare „selectivă”. Totodată, consultantul a precizat că aceasta reprezintă ştirea zilei şi că este curios cine se va autosesiza. „Acea doamnă jdecător a preferat să se pensioneze în locul omului doi în stat, Tăriceanu, în cazul omului trei în stat, Dragnea şi în cazul lui Oprea. Dar în cazul lui Şova şi Ghiţă a preferat să nu se pensioneze” a mai spus acesta. 

O altă precizare a consultantuluia fost că această „pensionare selectivă îi ajută pe unii şi îi dezavantajează pe alţii”, amintind numele de mai sus, unde Ana Maria Dascălu era în completul de judecată.

Guşă a apreciat că „marea ştire a zilei” a fost acoperită de scandalul cu desconspirările lui Daniel Dragomir şi interviul fostului adjunct SRI, Florian Coldea. „Sunt lucruri de mult prea mare magnitudine şi să ne uităm foarte bine, pe de o parte sunt protejaţi politici, protejaţi de o majoritate, mă refer la Dragnea şi Tăriceanu, mai puţin la Oprea, pe de o alta nişte paria, oameni din fosta echipă a lui Ponta, Şova şi Ghiţă, în care doamna n-a vrut să se pensioneze” a adăugat Guşă.

Acesta a atras atenţia şi că nu se vorbeşte în continuare despre dosarele SIPA şi că „nu cu ofiţerii acoperiţi s-au făcut marile treburi necurate din România, ci cu oameni şantajaţi, cu dosare de la SIPA, cu dosare de corupţie, cu interceptări fără mandat (...) ce nevoie mai ai de ofiţeri acoperiţi, dacă tu ai acces la dosarele SIPA, la monitorizări ale unor discuţii private, pentru a-i disciplina pe unii care, poate, s-or fi aşezat şi pe acea celebră canapea” a conchis Guşă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite