Corlăţean transmite un mesaj de condoleanţe ambasadorului care şi-a pierdut fiul în accidentul de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, i-a transmis un mesaj de condoleanţe ambasadorului României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, Cristian Istrate, care şi-a pierdut fiul duminică, în urma unui accident rutier.

„Am primit cu profundă tristeţe vestea trecerii în nefiinţă a fiului colegului nostru, ambasadorul Cristian Istrate, ca urmare a unui teribil accident de circulaţie. Doresc să îi transmit sincere condoleanţe şi întreaga mea compasiune, precum şi a tuturor colegilor din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Îi suntem alături în aceste momente atât de dificile pentru familia sa şi dorim însănătoşire grabnică membrilor familiei afectaţi de accident. Sperăm să treacă cât mai repede peste această grea încercare“, a transmis ministrul Titus Corlăţean.

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc pe DN1, în judeţul Sibiu, provocat de o şoferiţă din Bistriţa. Printre victime se numără şi şeful Misiunii permanente a României pe lângă oraganizaţiile internaţionale de la Viena, Cristian Istrate, şi familia sa. Fiul cel mare al diplomatului a murit din cauza rănilor grave suferite.

Potrivit şefului Unităţii Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu, medicul Constantin Roşca, pacientul în vârstă de 23 de ani a suferit un traumatism cranian, toracic şi abdominal sever, cu fractură costală multiplă, cu ruptură de splină, „având sânge mult în cavitatea abdominală”. Fiul cel mare al diplomatului a fost supus unei intervenţii chirugicale, dar a murit din cauza rănilor severe.

Diplomatul Cristian Istrate (foto dreapta Mediafax) s-a ales şi el cu fracturi costale şi cu ruptură de splină, în timp ce soţia sa şi al doilea fiu, în vârstă de 13 ani, au suferit răni minore.

Materiale pe aceeaşi temă:

Şeful Misiunii române de la Viena şi familia sa, implicaţi într-un accident grav. Fiul cel mare al diplomatului a murit

Alte atacuri împotriva turiştilor şi diplomaţilor israelieni în lume

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite