Comisarul Corina Creţu, întrevedere cu Macron şi alţi lideri politici din Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul european Corina Creţu a participat, joi dimineaţă, la  Palatul Elysee, la reuniunea regiunilor ultraperiferice, împreună cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, dar şi alţi politicieni din Hexagon.

„În această dimineaţă, am participat la Palatul Elysee, la reuniunea regiunilor ultraperiferice, împreună cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, cu ministrul Teritoriilor de peste Mări, Annick Girardin, cu ministrul pe lângă Ministrul pentru Europa şi al Afacerilor Externe, Nathalie Loiseau şi cu reprezentanţii aleşi ai acestor teritorii. În luna octombrie a anului trecut, am propus o nouă strategie pentru regiunile ultraperiferice tocmai pentru a soluţiona împreună provocările cu care se confruntă şi a le sprijini în direcţia creşterii economice. Vom continua să le oferim suportul nostru si în următoarea perioadă financiară de după 2020“, a scris Corina creţu, într-un mesaj pe pagina sa de facebook. 

Cu o zi în urmă, comisarul european a participat la un dineu oferit de preşedintele Franţei la Palatul Elysee, la care au participat şi soţia lui Macron, Brigitte Macron, şi reprezentanţii regiunilor ultraperiferice franceze

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite