Cioloş: Nu am crezut că voi trăi din nou momentul în care cei care au câştigat alegerile se vor comporta ca vătaful pe moşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul premier dacian Cioloş. FOTO Inquam Photos
Fostul premier dacian Cioloş. FOTO Inquam Photos

Fostul premier Dacian Cioloş afirmă că anul trecut, când a spus că nu va candida, nu a crezut că, după alegeri democratice, va trăi din nou momentul în care cei care au câştigat se vor comporta „ca vătaful pe moşie", dar că, totuşi, îndrăzneşte să cread[ că „românii nu-şi vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă dar care nici măcar nu e reală“.

„Vor biciui în stânga şi în dreapta şi nu va scăpa nici economia, nici justiţia, nici măcar presa care deranjează credinţa lor că a guverna înseamnă a stăpâni şi nu a servi“, scrie Cioloş, miercuri, pe Facebook.

El mai spune că nu a crezut că în 2017 va auzi că în unele redacţii care încă au coloană vertebrală se cere să nu se scrie în termeni negativi despre doi politicieni, lideri ai unui partid de guvernământ.

„Trebuie să recunosc, am fost naiv să cred acest lucru. Şi totuşi îndrăznesc să cred că românii nu-şi vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă dar care iată, vedem pe zi ce trece că nici măcar nu e reală în urma creşterii taxelor, costurilor la credite, preţului la utilităţi etc. Da, îndrăznesc să cred“, adaugă fostul premier.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite