Cine sunt parlamentarii Coaliţiei care au votat cot la cot cu AUR şi USR împotriva lui Virgil Popescu. Un ales PNL susţine că votul a fost înregistrat greşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Coarnă, deputat PSD
Dumitru Coarnă, deputat PSD

Moţiunea simplă împotriva lui Virgil Popescu nu a trecut la vot. Cu toate acestea, pe lângă opoziţia clară a AUR, USR şi a formaţiunii Forţa Dreptei, împotriva ministrului Energiei au votat şi trei deputaţi ai PSD şi unul de la PNL.

UPDATE Deputatul PNL de Vâlcea Laurenţiu-Nicolae Cazan a solicitat conducerii Camerei să ia act de faptul că votul electronic „pentru” moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei Virgil Popescu a fost înregistrat greşit, iar opţiunea sa reală a fost „contra”. „Vă adresez rugămintea de a face demersurile necesare pentru înregistrarea corectă a opţiunii de vot şi publicarea corespunzătoare pe site-ul Camerei Deputaţilor”, mai precizează Laurenţiu Cazan în solicitare făcută secretarului general al Camerei Silvia Mihalcea.

---

Patru parlamentari ai Coaliţiei nu au respectat indicaţiile referitoare la votul de la moţiunea împotriva ministrului Virgil Popescu. Supriza este că unul este chiar coleg de partid. Mai precis, deputatul Laurenţiu Cazan a dat un vot asemănător celui al deputaţilor din AUR şi USR. 

Şi din rândul social-democraţilor trei nu au respectat decizia de partid. Primul este Dumitru Coarnă, care a mers şi la tribuna plenului pentru a spune de ce a votat împotriva lui Virgil Popescu. „ Nu pot să accept ca un ministru de factura lui VP să primească votul nostru, al meu, Acest ministru a demonstrat că e principalul autor la crizei energetice”, a afirmat Coarnă. 

Al doilea deputat social-democrat este Daniel Ghiţă, reprezentant de Ilfov al formaţiunii. Al treilea deputat care a dat un vot împotrivă este Laurenţiu Ţepeluş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite