Pentru ce fotoliu politic a anunţat Gheorghe Falcă că renunţă la Primăria Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a anunţat că va candida la alegerile europarlamentare din 2019, susţinut fiind şi de liderul liberalilor, Ludovic Orban, care i-a dat asigurări că va obţine un loc eligibil.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, vineri, că primarul Aradului, Gheorghe Falcă, s-a înscris pe lista partidului pentru a candida la alegerile europarlamentare din 2019, subiect pe care edilul l-a evitat de-a lungul timpului, când era întrebat dacă va candida sau nu.

Orban a adăugat că Falcă, aflat la al patrulea mandat de primar, va avea asigurat un loc eligibil pe lista PNL.

”Domnul Falcă beneficiază de susţinerea mea, pentru că reprezintă una dintre cele mai puternice organizaţii ale partidului. Pentru domnia sa nu va fi o problemă să se acomodeze în Parlamentul European, pentru că este membru al Comitetului European al Regiunilor, fiind obişnuit cu atmosfera de la Bruxelles”, a spus Orban, într-o conferinţă de presă la PNL Arad.

”Mi-am depus această candidatură, dar mai este mult până departe. Până atunci trebuie să administrăm frumos oraşul nostru”, a spus Falcă, citat de News.ro.

Un alt primar aflat pe lista de candidaţi ai PNL pentru Parlamentul European este cel din Alba Iulia, Mircea Hava.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite