Ce fac politicienii de 1 Mai: Ponta, la Constanţa şi în Delta Dunării, iar Udrea sare cu paraşuta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta, alături de fetiţa sa, în Delta Dunării FOTO Facebook
Premierul Victor Ponta, alături de fetiţa sa, în Delta Dunării FOTO Facebook

Premierul Victor Ponta, împreună cu miniştrii Liviu Dragnea şi Dan Şova, se vor afla mâine, la invitaţia primarului Radu Mazăre, la Constanţa, pentru deschiderea sezonului estival. Preşedintele Traian Băsescu îşi începe ziua la emisiunea „Evenimentul Zilei“, iar Elena Udrea va face un salt cu paraşuta.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat miercuri că va sărbători 1 Mai prin muncă, împreună cu premierul Victor Ponta.  „Vine premierul la ora 10.00, se duce la podul de la Agigea, după care se duce în port. Nu ştiu dacă o să merg şi eu în port, probabil că o să merg, după care merge la cartier, am să-i arăt şi etapa a doua a cartierului pe care vrem să o facem şi o să mergem în Mamaia să vadă pasarela. Dar nu o să o inaugurăm neapărat pasarela, o să dăm drumul la circulaţie imediat ce va fi gata, deci nu aşteptăm să o inaugurăm cu premierul, merge să vadă lucrările“, a informat Mazăre, care a adăugat că premierul va fi însoţit, cel mai probabil, de către vicepremierul Liviu Dragnea şi de către ministrul Transporturilor, Dan Şova.

După vizita pe care o va face pe litoral, Victor Ponta va veni în Tulcea. La ora 15.00 el va fi la spitalul din localitate, după care va ajunge la Babadag, acolo unde va participa la Serbarea Câmpenească organizată de 1 Mai. El va fi însoţit de Daciana Sârbu şi Corina Creţu.

Administraţia Prezidenţială nu a prezentat programul preşedintelui Traian Băsescu de joi, însă B1 TV a anunţat că şeful statului este invitat la emisiunea „Evenimentul Zilei“, de la ora 11.00.

Partidul de suflet al preşedintelui Traian Băsescu continuă şi de 1 mai deplasările prin ţară. Liderii PMP au fost astăzi la Chişinău pentru lansarea oficială la europarlamentare a lui Alexandru Lesco. Elena Udrea a vrut să iasă din tipar şi a decis să facă un salt cu paraşuta la aerodromul de la Clinceni, din judeţul Ilfov. „Mă pregătesc să sar cu paraşuta . Nu sar doar pentru mine, ci pentru a lansa colecţia de tricouri Mişcarea Populară. Sunt nişte tricouri care emană forţă“, a scris Elena Udrea, pe Facebook, înainte de săritură.

Şi liderii PDL se află în campanie prin ţară. Astăzi preşedintele PDL Vasile Blaga, împreună Traian Ungureanu, Theodor Stolojan, Marian Jean Marinescu si Gheorghe Ştefan au luat drumurile judeţului Călăraşi.

Pe aceeaşi temă:

De 1 Mai, premierul Victor Ponta va vizita Dobrogea

După o vizită fulger pe litoral, Victor Ponta va ajunge în Tulcea. Aici, va vizita spitalul, apoi se va îndrepta spre Babadag, la o serbare câmpenească.

Victor Ponta vine de 1 Mai în staţiunea Mamaia. Premierul va vizita Portul şi cartierul Henri Coandă

Victor Ponta va veni într-o vizită pe litoral de 1 Mai. El va fi însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea şi Dan Şova, ministrul Transporturilor.



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite