Gabriela Firea a dezvăluit că a vrut să plece din România. Ce a determinat-o să rămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general Gabriela Firea a povestit că a fost gata să plece din România când se afla în Bacău. Actualul primar al Capitalei a renunţat la decizie după ce a ajuns în Bucureşti şi s-a căsătorit.

Gabriela Firea a fost întrebată, duminică, la RTV, ce înseamnă pentru ea România, iar primarul general a mărturisit că România este ţara din care a vrut să plece.

„O ţară din care am vrut să plec când am venit de la Bacău în Bucureşti la studii, la facultate. Am vrut să plec după facultate oriunde în Europa sau în Statele Unite, dar m-am îndrăgostit de Bucureşti, de bucureşteni, m-am căsătorit, l-am avut pe Tudor. La 23 de ani deja eram mamă şi nu am mai putut pleca din acest oraş superb care, într-adevăr are şi multe probleme de dezvoltare, pe care încercăm să le rezolvăm în fiecare zi şi îmi doresc un Bucureşti modernizat (...) Sunt un român care nu şi-a putut părăsi ţara pentru un trai mai bun. Probabil că în altă ţară aş fi avut mai mulţi bani, dar banii pentru mine nu sunt pe primul loc. Am decis să rămân în ţară şi nu îmi pare deloc rău. Sunt îndrăgostită de ţara mea, de oraşul meu, de români, chiar şi de cei care mă critică”, a spus Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite