Carmen Iohannis dă Sibiul pe Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, într-un interviu pentru Turnul Sfatului TV, că soţia sa, Carmen Iohannis, va renunţat la postul de profesoară la Sibiu pentru a veni la Bucureşti, fiindcă doreşte să se implice în probleme ce ţin de ”prima doamnă”.

Întrebat, într-un interviu pentru Turnul Sfatului TV, dacă soţia sa va rămâne să profeseze la Sibiu, preşedintele Iohannis a răspuns: ”Va exista o perioadă de trecere. Am discutat chestiunea şi mă va însoţi, va exista o perioadă de tranziţie dar în esenţă îşi doreşte să se implice alături de mine în rezolvarea unor probleme care ţin de Prima Doamnă”.

El a vorbit în interviu şi despre echipa de consilieri de la Palatul Cotroceni, arătând că echipa nu e completă, dar va fi în cursul lunii ianuarie. Iohannis a explicat că unii dintre consilierii prezidenţiali şi de stat cu care a vorbit şi care au dorit să vină alături de el au, unii, perioade de preaviz, sau trebuie să termine unele etape, pentru a nu fi în incompatibilitate.

Klaus Iohannis a mai declarat că, deşi se va afla în Capitală, cu ocazia sărbătorilor, sau când sunt zile libere va veni în Sibiu. Întrebat dacă va fi de Revelion la Sibiu, preşedintele a răspuns: ”Nu voi fi în Sibiu, voi fi în mărginime”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite