Carmen Dan, despre sentinţa primită de Dragnea: „E răspunsul vindicativ la presiunea străzii şi la încercarea autorităţilor de a reforma statul de drept“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Interne, Carmen Dan, susţine că este evident că sentinţa instanţei supreme în cazul liderului PSD Liviu Dragnea este una politizată, este răspunsul vindicativ nu numai la presiunea străzii, ci şi la încercarea autorităţilor legislative şi executive de a reforma statul de drept, acela real.

Ea mai spune că în astfel de momente, când nimic nu mai corespunde firescului şi logicii de bun simţ, mai mult ca oricând, "partidul strânge rândurile în jurul omului care arată că are puterea să rămână întotdeauna în picioare, cu demnitate şi tărie de caracter". "Se apropie un an important, iar Liviu Dragnea poate face din nou istorie pentru PSD, împreună cu noi toţi şi având susţinerea noastră", susţine Carmen Dan.

Într-un mesaj postat joi seară pe Facebook, Carmen Dan spune că o dovadă de înţelepciune este cumpătarea şi, atât timp cât lupta nu s-a dus până la capăt, consideră că este mai bine să taci inteligent, decât să jubilezi gratuit.

Carmen Dan mai susţine că nu este pentru prima dată când ea şi colegii săi de partid trebuie să îşi arate unitatea şi tăria de caracter în faţa unor momente grele, subliniind că este şi va fi alături de Liviu Dragnea.

"Nu este pentru prima dată când eu şi colegii mei de partid trebuie să ne arătăm unitatea şi tăria de caracter în faţa unor momente grele. Am fost şi voi fi alături de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, şi sunt convinsă că, până la final, îşi va demonstra nevinovăţia. Nu este o decizie definitivă! Este evident că această sentinţă este una politizată. Este răspunsul vindicativ nu numai la presiunea străzii, ci şi la încercarea autorităţilor legislative şi executive de a reforma statul de drept, acela real! De a armoniza legislaţia respectând Constituţia şi deciziile CCR, aşa cum se întâmplă în orice democraţie autentică! Un moment ca cel de astăzi are o singură consecinţă: te întăreşte şi, mai mult, te motivează să mergi mai departe. Asta am văzut eu acum la preşedintele partidului, Liviu Dragnea!", spune Carmen Dan.

Ea susţine că pe Liviu Dragnea nu îl poate doborî o astfel de soluţie, "cum nu l-au îngenunchiat toate piedicile şi strategiile".

"Şi în astfel de momente, când nimic nu mai corespunde firescului şi logicii de bun simţ, mai mult ca oricând, partidul strânge rândurile în jurul omului care arată că are puterea să rămână întotdeauna în picioare, cu demnitate şi tărie de caracter! Partidul Social Democrat va rezista tuturor presiunilor şi îşi va duce până la final mandatul pe care românii i l-au încredinţat! Rămânem cu toată convingerea alături de preşedintele Liviu Dragnea. Decizia de astăzi nu poate anula calităţile sale de om politic, de preşedinte care a adus partidul la cotele cele mai mari din istoria sa. Se apropie un an important, iar Liviu Dragnea poate face din nou istorie pentru PSD, împreună cu noi toţi şi având susţinerea noastră!", adaugă Carmen Dan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite