Când moscheea ne umflă creştinismul în noi! În noi, spălaţii pe creier de teroriştii lui nea’ Nelu şi de penalii săltaţi de DNA

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gata, am rezolvat toate problemele ţării! E minunat! Ponta n-a plagiat. Nici n-a lipsit din ţară vreo lună, pentru o operaţie cu care n-a vrut să deranjeze tot poporul şi s-o facă, aşa cum o face oricare prost dintre noi, pe un pat de spital românesc.

Pe un pat de ăla ruginit de spital unde tu, fraierul care ţine de-o viaţă în spate tot sistemul medical românesc, fraierul trimis să-şi cumpere singur bucata de faşă sau aspirina de doi lei, ajungi ca să mori.

E minunat în ţară! Ponta nu-i urmărit penal, cu toată haita lui de politruci şi de hoţi din Guvern şi din Parlament, prezentă mai mult la DNA şi prin puşcării decât la serviciu. Nici Nuţi, nici Ghiţă, nici Cocoş şi nici nimeni, dar absolut nimeni din gaşca penală a lor, care ne-a sugrumat atâţia ani, nu are nicio problemă cu legea. Îs curaţi băieţii! Restu-i doar o vrăjeală a procurorilor care, după cum bine ştim de pe la antene şi de la tot felul de maeştri şi de guru în de-ale jurnalismului, duc un război politico-securisto-sereist împotriva „oamenilor normali” care ajung la DNA, care ţin frâile ţărişoarei noastre. Căci, altfel, ce ne-am mai face atâtea milioane de românaşi, dacă n-ar fi ei, bravii conducători, care ne-au scos din mocirla în care nouă ne-a plăcut să ne zbatem vreo 20 de ani? Noroc de ei că-i minunat în ţară!

Bacul l-am trecut c-o generaţie mai puţin ratată, normal! Nici nu se putea altfel într-o ţară minunată ca a noastră, stăpânită de cei mai bravi conducători care ne-au fost daţi în ultimul sfert de veac. Economia duduie! Se bat investitorii pe peticul ăsta de pământ, care mai de care să bage şi să scoată bani de aici. Doar suntem pe locul 28 din 189 de ţări analizate în privinţa uşurinţei de a desfăşura afaceri. Trebuie să fii prost, ca să mai fii un simplu angajat în ţara asta! Patroni scrie pe noi!

Trăim bine! Ca dracu de bine! Ne-au scăzut TVA-ul - „cea mai bună măsură luată de Guvern în ultimii ani”, aşa cum ne explică cel mai premier dintre premierii ţărişoarei. Ne-au scăzut preţurile, benzina-i ieftină, mâncarea… doar dacă nu vrei, nu mănânci ca boierii! E minunat în ţară! 

Şi cum e bine, ne-am zis noi c-ar fi cam timpul să fie şi rău. Şi ne-am întors la Dumnezeu. La Dumnezeul nostru, cum altfel? Hulindu-l pe Dumnezeul lor! Pai, doar noi suntem poporul ales de El! Nu ei! Doar noi suntem ăia care pupăm toate icoanele şi moaştele care ne ies în cale. Nu ei! Doar noi suntem cei care ne batem pe Sfânta Parascheva numai de ziua ei. Nu ei! Doar noi suntem ăia care ne aruncăm degetele în aer şi ne crucim pe la toate colţurile de stradă, când vedem o biserică, şi înjurăm ca demenţii, printre un Doamne, ajută!, că boul din faţa noastră nu trece mai repede la semafor. Nu ei!

Numai noi suntem ăia care jurăm cu mâna pe Biblie pentru toate prostiile planetei, pe care, desigur, le facem. Nu ei! Numai noi suntem ăia care ne tapetăm maşinile cu toate iconiţele şi cruciuliţele, care ne vor feri de rău şi ne vor spăla de păcate, chiar şi când ne urcăm beţi la volan, chiar şi când apăsăm acceleraţia până la pământ, ca să le arătăm noi tuturor fraierilor cine-i cel mai şmecher de pe stradă. Nu ei! Numai noi suntem ăia care ne facem o monstruozitate de catedrală, care să ne mântuiască tot neamul. Nu ei! Doar noi avem Dumnezeu! Nu ei! Al lor se cheamă Allah şi e un terorist, desigur, pentru că aşa spunem noi, cei mai luminaţi şi mai iubiţi dintre credincioşii planetei!

Şi cum am zis că în toată ţara asta minunată nu mai sunt probleme importante, precum hoţii şi penalii care ne-au jefuit ani la rând nu doar de bani, ci şi de toată credinţa şi valorile din străbuni, ne-am apucat, ca orice credincios normal, să hulim un proiect anunţat ca unul paşnic. Ridicarea marii moschei din Bucureşti. Şi-au început unii românaşi, în spiritul lor caracteristic, de la mic la mare, de la fost preşedinte la ultimul muritor, să înjure ca la uşa cortului, să ameninţe, să mintă, să inventeze tot felul de scenarii bolnave despre cum o să fim noi năpădiţi de teroriştii lui Allah, care vor veni să studieze în universitatea musulmană.

Cum care universitate? Aia cu 6.000 de studenţi, despre care însuşi fostul preşedinte al ţărişoarei noastre creştine, Traian Băsescu, acompaniat de câteva slugi răspândite prin tot spaţiul virtual spun că se va construi. Ce mai contează că nimeni nu a pomenit despre asta, că proiectul (daca are cineva minima curiozitate să-l citească aşa cum este el prezentat şi aprobat de autorităţile statului nostru, proiectul prevede două clase de sâmbătă şi duminică, pentru copiii, indiferent de religie, care vor să înţeleagă bazele Coranului) nu va include o astfel de universitate, că nu a pronunţat nimeni, niciodată, nimic despre 6.000 de studenţi aduşi aici din statele arabe. Nu, nu mai contează! Noi ştim că va fi o universitate plină cu studenţi terorişti şi gata! Şi că, desigur, după cum ne spune chiar domnul Băsescu, vom asista şi la atentate prin staţiile de metrou.

Şi dacă vin teroriştii, ce pot face nişte creştini adevăraţi ca noi, după ce înjură? Se apucă, desigur, de făcut propagandă aiurea pe la orice colţ de stradă sau de Facebook, se pun pe organizat nişte mişcări de stradă care nu au absolut nicio legătură cu realitatea în care ţărişoara asta trăieşte. Dar, na!, dacă vin teroriştii şi ne omoară, dacă vin să ne fure un petic de pământ (pe care, apropos, nu ni l-au furat!) şi să ne arunce în aer pe toţi pe la metrou, trebuie să ne apărăm, nu?

Ce mai contează, totuşi, realitatea? Ce mai contează că habar nu avem şi nici nu vrem să ştim ce este cu proiectul acesta, prezentat, totuşi, public! Deci, nu ţinut ascuns. Ce mai contează că o astfel de moschee, dacă am fi un popor deştept şi deschis la minte, aşa cum se pare că nu suntem, ar putea chiar să ne ajute să ţinem sub control eventualele conflicte religioase, entice. Ar putea chiar să ne ajute să scăpăm de acei terorişi din capul nostru, care se vor aduna fix în universitatea (inexistentă) şi vor pune la cale atentate. Eventual, atentate care să le arunce în aer moscheea lor din centrul Bucureştiului. Ce mai contează că, de fapt, de zeci de ani (chiar şi pe vremea lui Ceauşescu), în mai toate universităţile româneşti vin nu mulţi, ci foate mulţi studenţi arabi, cu care n-am avut niciunii, niciodată, vreo problemă. Ba chiar le-am luat banii şi atât!

Mă tot gândesc la toată întunecimea din mintea poporului ăsta al nostru, la toată lipsa noastră de a înţelege cu propriile creiere ce se întâmplă cu noi, ce se întâmplă în jurul nostru. Mă tot gândesc la disperarea cu care înghiţim toate prostiile pe care ni le aruncă alţii, fără să ne luăm măcar o clipă de răgaz pentru a căuta, pentru a pricepe, pentru a verifica de unii singuri realitatea pe care o trăim. Mă tot gândesc la spiritul ăsta de turmă cu care ne-am născut şi de care nu vrem să scăpăm niciodată. Mă tot gândesc la violenţa, la ura asta absurdă pe care o avem în sânge, la răul permanent pe care îl găsim în tot ce ne înconjoară. Şi, dacă nu-l găsim, îl provocăm.

Mă tot gândesc şi tot ce-mi vine în minte acum sunt cuvintele lui nea’ Nelu, care zbiera la Revoluţie că suntem înconjuraţi de terorişti care trag în populaţie. Care ne minţea cu acel genocid inventat, în care au murit 60.000 de români (se pare că diversioniştii de şcoală veche au ceva cu cifra asta 6, pentru că acum avem, deodată, 6.000 de studenţi arabi terorişti) pentru a ne tâmpi pe toţi, pentru a ne face să nu mai vedem că el era, de fapt, cel mai odios dintre comunişti.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite