Blaga: „Ar fi fost mult mai bine cu Morar - procuror general, Kovesi - şef DNA“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga l-ar fi preferat pe Daniel Morar ca procuror general
Vasile Blaga l-ar fi preferat pe Daniel Morar ca procuror general

Preşedintele PDL Vasile Blaga a apreciat drept „foarte interesantă“ reevaluarea lui Tiberiu Niţu ca procuror general, Blaga crede că ar fi fost mult mai bine dacă s-ar fi făcut rocada Daniel Morar - procuror general, Codruţa Kovesi - şef DNA.

Vasile Blaga a fost întrebat cum comentează reevaluarea lui Niţu pentru funcţia de procuror general „Interesantă, foarte intereantă. Noi, nu numai eu, niciun coleg din conducerea partidului nu ne-am permis ca pe acest parcurs al audierilor să intervenim, pentru că, până la urmă, credem că ăsta este rolul CSM. Dar un lucru care ne-a întristat, desigur, a fost negocierea până la urmă a domnului Morar“, a precizat Blaga, într-o conferinţă de presă susţinută la Călăraşi.

El a arătat că democrat-liberalii au susţinut că au fost magistraţi, procurori care şi-au făcut treaba, unul dintre aceştia fiind Daniel Morar.

„Noi am fi fost, repet, acum lucrurile sunt rezolvate, dacă s-ar fi făcut rocada Morar - procuror general, Kovesi - şef DNA, credem că ar fi fost mult mai bine“, a adăugat Blaga.

Noii şefi ai PICCJ, DNA şi DIICOT au fost instalaţi în funcţii astăzi, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Ministerul Public.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite