VIDEO Băsescu a publicat filmul cu Ponta: „Leu la televizor, pisicuţ la Cotroceni”. Ponta i-a răspuns cu o manea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a publicat, vineri seara, un montaj de aproximativ un minut în care îl prezintă pe premierul Victor Ponta, în cursul unei întâlniri la Palatul Cotroceni. Ulterior, pe pagina de Facebook a premierului a fost postată o manea „electorală” cântată de Nicolae Guţă şi Roxana.

Postarea a fost publicată pe Facebook a lui Traian Băsescu cu următoarea descriere: "Leu la televizor, pisicuţ la Cotroceni (tot pisicuţ a fost şi la Bruxelles când a primit lista de la domnul Barroso)".

În aproximativ zece minute, filmul a fost distribuit, pe Facebook, de peste 2.500 de ori. În imagini se observă că discuţiile au fost înregistrate în cadrul unei întâlniri la care a participat şi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Traian Băsescu le-a spus, vineri, jurnaliştilor, că, după conferinţa de presă pe care o susţine la Palatul Cotroceni, vor găsi pe contul său de Facebook "un filmuleţ", "să vedem cum e pisicuţul".

Preşedintele Băsescu a făcut un gest similar şi în urmă cu câteva luni, când, în urma unei întâlniri cu ministrul de Finanţe Ioana Petrescu şi cu premierul Victor Ponta, în cadrul căreia au discutat măsura de reducere a CAS, a publicat înregistrarea video a întâlnirii.

Reacţie imediată din partea lui Victor Ponta

La rândul lui, Ponta a răspuns că are şi el o înregistrare cu Traian Băsescu şi a publicat, la scurt timp, pe pagina sa de Facebook un clip video în care Nicolae Guţă îi dedică o melodie actualului preşedinte.

Traian Băsescu a făcut declaraţii în ultima zi de campanie şi le-a transmis românilor să meargă la vot. Totodată, el a precizat că a solicitat Guvernului şi Ministerului de Externe să aprobe înfiinţarea mai multor secţii de votare în diaspora, în condiţiile în care Ministerul de Externe german a informat autorităţile din România că poate pune la dispoziţie spaţiul necesar pentru organizarea secţiilor de votare. Băsescu a precizat, însă, că autorităţile de la Bucureşti au refuzat. 

Filmuleţul despre Ponta, postat de Traian Băsescu pe Facebook: Leu la televizor, pisicuţ la Cotroceni

Maneaua publicată de Victor Ponta ca reacţie la filmul postat de Traian Băsescu:

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite