Antonescu plănuieşte excluderea lui Becali din PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonescu doreşte excluderea lui Becali din PNL                                                            FOTO: Adevărul
Antonescu doreşte excluderea lui Becali din PNL                                                            FOTO: Adevărul

Preşedintele liberal, Crin Antonescu, intenţionează, potrivit unor surse din PNL, să îl excludă pe deputatul George Becali din formaţiunea politică pe care o conduce.

Potrivit surselor citate de RTV, liberalul doreşte ca Becali să părăsească partidul pentru a calma spiritele în PNL înainte de congresul preconizat la începutul lunii februarie, pe motiv că deputatul a creat anumite tensiuni în rândul liberalilor prin declaraţiile dure aduse la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu şi a lui Andrei Chiliman.

Becali a infirmat aceste zvonuri şi a precizat că informaţiile primite sunt false, întrucât ”nu poate fi exclus dintr-un partid în care nu se află”. Deputatul liberal a adăugat că Antonescu, ”un bărbat de stat şi cu coloană vertebrală”, şi-ar fi anunţat intenţiile, în cazul în care ar fi considerat că ar fi benefică renunţararea la înţelegerea pe care aceştia au avut-o.

"Eu nu cred că este vorba de excludere pentru că, aşa cum îl ştiu pe domnul Antonescu, un bărbat de stat şi cu coloană vertebrală, e normal un telefon: 'Aşa cum ne-am înţeles, ai venit, ai candidat, noi am câştigat, tu ai câştigat, dă-ţi demisia formală, aşa cum a fost şi înţelegerea noastră, formală'.", a susţinut fostul europarlamentar.

Becali afirmase, săptămânile trecute, că nu are nici o problemă să se retragă din PNL, întrucât nu se consideră ”sută la sută liberal”.

"Eu nu mă consider încă un membru 100% al PNL. În viitorul apropiat voi avea o discuţie cu domnul preşedinte Crin Antonescu şi o să îl întreb: dacă credeţi, câtuşi de puţin, că afectează partidul ieşirile mele publice, declaraţiile mele, îmi dau demisia imediat", a explicat deputatul liberal.

Crin Antonescu a avut multe dispute cu colegii săi liberali pentru că l-a susţinut pe Becali, întrucât aceştia au fost împotriva cooptării fostului europarlamentar încă de la începutul dezbaterii acestui subiect, înaintea alegerilor parlamentare din 2012.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite