Ţuţuianu, despre înregistrări: Au fost coordonate de Codrin Ştefănescu, care doreşte funcţia de secretar general

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Tutuianu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Adrian Ţuţuianu, care a fost exclus luni din partid, a spus că înregistrările apărute în spaţiul public au fost coordonate de către Codrin Ştefănescu, iar lângă el au fost fostul deputat Radu Popa şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Oprea de la Dâmboviţa, notează Hotnews.

De asemenea, acesta a mai spus la Digi24 că Liviu Dragnea a vrut să ”spargă grupul contestatarilor”, iar persoana sa şi Marian Neacşu au fost ”doriţi ca trofeu” şi că totul este o execuţie ritualică, urmând ca şi alţii să fie excluşi din partid. 

”Ştiam că asta s-a decis, nu am avut nicio îndoială că nu se va întâmpla astăzi cum s-a întâmplat. Oamenii nu au puterea să judece cu propria minte. Este decizia lui Liviu Dragnea, care a vrut să spargă grupul contestatarilor. Probabil că dintre toţi, eu şi Marian Neacşu am fost cei mai doriţi ca trofeu”, subliniind că funcţia de secretar general era foarte dorită de Codrin Ştefănescu. 

”Înregistrările au fost făcute sub coordonarea lui Codrin Ştefănescu, lângă el fostul deputat Radu Popa, un personaj toxic, şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Oprea”, a spus Ţuţuianu la Digi24. Acesta a adăugat că înregistrările nu au fost făcute cu telefonul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite