Ţuţuianu, despre conflictul din PSD: Nu plec din PSD. Dacă cineva intenţionează să mă dea afară, voi aştepta până voi putea reveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Foto: Inquam/ Octav Ganea.
Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Foto: Inquam/ Octav Ganea.

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a vorbit, luni, despre conflictul intern din partid, având astfel o  primă declaraţie publică de după episodul înregistrărilor. Acesta a declarat că nu intenţionează să plece din PSD şi că dacă cineva doreşte să îl dea afară, va aştepta până va putea reveni înapoi în partid. Totodată, senatorul a spus că încă mai sunt oameni care împărtăşesc aceeaşi opinie cu el şi că, în general, „vorbeşte în cunoştinţă de cauză”.

„Am fost şi sunt un om care a învăţat şi ceva carte şi, de regulă, când mă pronunţ pe un subiect, o fac în cunoştinţă de cauză. Sunt primul preşedinte de Consiliu Judeţean care a câştigat şi al doilea mandat. Ceea ce arată că am muncit şi că am făcut o echipa politică foarte solidă. Vă aduceţi aminte că în 2009 se vorbea în Dâmboviţa de portocaliu. Iată că i-am bătut şi am reuşit să fac treabă bună acolo”, a declarat Adrian Ţuţuianu în Parlament. 

Senatorul PSD a mai spus că nu va pleca din partid, şi că dacă va fi dat afară va aştepta până va putea reveni. 

„Nu plec din PSD, dacă cineva intenţionează să mă dea afară, voi aştepta până voi putea reveni. Eu cred că sunt foarte mulţi oameni care împărtăşesc măcar în parte din ce spun eu, m-au mai sunat şi după CEx. Legat de înregistrări, eu am mai spus, uneori ne exprimăm şi noi cu mai multă lejeritate, în discuţiile în care sunt private. Sunt lucruri asupra cărora o să mă pronunţ după CEx”, a adăugat Adrian Ţuţuianu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite