În ce destinaţii exotice şi-au petrecut politicienii noaptea de Revelion. Udrea, cadou-surpriză din partea iubitului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ziua ei, Elena Udrea a primit cadou din partea iubitului o vacanţă în Thailanda. Lia Olguţa Vasilescu a fost cu partenerul de partid şi de viaţă în Cuba, în timp ce Petre Dea s-a distrat, exclusivist, pe „Oda Oii“.

Ministrul PSD al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi-a petrecut Revelionul într-o ţară socialistă – Cuba - însă bugetul de vacanţă a fost „de caviar“. Olguţa Vasilescu şi partenerul ei de viaţă şi de partid, senatorul PSD Claudiu Manda, au fost surprinşi de paparazzi în timp ce se înghesuiau pe un şezlong, pe terasa hotelului NH Capri La Habana, o locaţie de 4 stele din centrul Havanei, a dezvăluit publicaţia National.ro. O astfel de vacanţă de două persoane poate costa până la 5.000 de euro.

Înainte de a pleca în Cuba, Lia Olguţa Vasilescu a înregistrat un interviu la Antena 3 în care a anunţat majorarea pensiilor, dar şi scădertea salariilro pentru unii bugetari. Interviul a fost difuzat pe 31 decembrie, în ziua în care Olguţa Vasilescu se relaxa pe teresa hotelului cubanez.

Elena Udrea, răsfăţată de iubit
Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a împlinit, pe 26 decembrie, frumoasa vârstă de 44 de ani, un bun prilej pentru iubitul ei, să-i facă o surpriză de neuitat. Adrian Alexandrov a cumpărat două bilete pentru Thailanda, aşa că cei doi îndrăgostiţi au petrecut Revelionul romantic, admirând focurile de artificii  pe malul mării, susţine spynews.ro.

Elena Udrea şi iubitul ei pozează într-o relaţie perfectă. „În cuplul nostru nu există gelozie. Nu ştim ce este asta. Din acestă cauză relaţia noastră este aşa de frumoasă. Suntem bine şi lucrurile între noi sunt bune“, a declarat pentru spynews.ro, Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.

Din Thailanda, Elena Udrea a postat pe Facebook o poză cu un palmier, pe care a desenat un zâmbet şi numărul 44, vârsta sa, dovadă că se simte ca la prima tinereţe. Totuşi, magia vacanţei a trecut repede. Întoarsă la Bucureşţi, Elena Udrea a postat un mesaj dur pe facebook . „Eu am dosare penale şi sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat prin campanii sau salariile de jurnalişti «deontologi», #rezist acum“, a scris Udrea, fără să dea nume. Anul acesta, fostul ministru al Turismului va primi sentinţa definitivă îân dosarul gala Bute. În primă instanţă, a fost condmantă la 6 ani de închisoare cu executare.

udrea
Scrieţi pe o hârtie tot ce nu a fost aşa cum aţi vrut anul acesta. După ce terminaţi, ardeţi hârtia, pentru ca tot răul să rămână trecutului. Elena Udrea, fost ministru

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a petrecut noaptea dintre ani la o petrecere exclusivistă din Poiana Braşov, acolo unde a încins atmosfera dansând pe melodia „Oda Oii“. De Revelion, Petre Daea s-a afişat cu mai tânara sa soţie, în condiţiile în care până acum a încercat s o ţină departe de ochii lumii. Alături de Daea, la petrecerea exclusivistă au mai participat  Luis Lazarus şi iubita acestuia, Andreea Lazăr.

După ce presa a scris că Petre Daea a fost la cea mai scumpă petrecere de Revelion din România, ministrul Agriculturii a remis un comunicat de presă în care arată că toată distracţia l-a costat 1.000 de euro. „În perioada 29 decembrie 2017 — 2 ianuarie 2018, am ales să petrec, împreună cu soţia şi alături de fermieri din toată ţara, buni români, pe care am avut plăcerea să îi întâlnesc în noaptea dintre ani, un sejur în valoare de 4.630 lei/2 persoane, achitat cu factura HPV 55107/29.12.2017, la hotelul de 4 stele, Piatra Mare, în regim de demipensiune“, a explicat Daea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite