Românii sunt vedete pe pagina de Facebook a Cupei Mondiale la rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografia naţionalei României care a ajuns copertă pe pagina de Facebook a competiţiei.
Fotografia naţionalei României care a ajuns copertă pe pagina de Facebook a competiţiei.

România a făcut un meci impresionant contra Canadei, revenind de la 15-0 şi învingând cu 17-15. Această performanţă i-a făcut pe jucători vedete mondiale, fiind promovaţi şi pe pagina de Facebook a competiţiei.

Fotografia de copertă a paginii de Facebook a turneului final prezintă o imagine de grup a naţionalei României, după succesul de marţi. Mai mult, performanţa căpitanului Mihai Macovei, 42 de placaje în trei meciuri, adică cele mai multe până în prezent, este ilustrată cu o fotografie trucată, în care românul plachează un dinozaur.

„Credem că Macovei poate să placheze aproape orice" este mesajul care însoţeşte poza. Mai mult, un video cu Florin Surugiu, având lacrimi în ochi după meciul cu Canada, a fost publicat pe pagina amintită, care are aproape 3,7 milioane de fani, scrie Mediafax.

image

Echipa naţională a României a reuşit, marţi seară, cea mai spectaculoasă revenire într-un meci din istoria Cupei Mondiale, învingând reprezentativa Canadei, cu scorul de 17-15, după ce în minutul 52 era condusă cu 15-0. În ultimul meci al Grupei D, România va întâlni Italia, duminică, de la ora 16.30, la Exeter. Dacă va câştiga această partidă, România se va califica direct la Cupa Mondială din 2019.

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite