Noaptea cea lungă a românilor din diaspora: „Ponta, nu uita, Facebook te va îngropa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri prezidenţiale 2014. Românii au ieşit în proporţie de 52 la alegerile prezidenţiale, în primul tur. Cozile de la secţiile de votare din străinătate au provocat proteste… la Bucureşti, la Paris, la Londra, aproape peste tot. E noaptea lungă a alegerilor prezidenţiale şi noi o urmărim pe reţelele sociale.

Românii şi-au dat seama după publicarea primelor rezultate că Victor Ponta şi Klaus Iohannis intră în turul al doilea, adică ambii candidaţi sunt de la USL.

De asemenea, românii au ieşit în stradă la Bucureşti şi Cluj pentru a fi solidari cu cei care nu au putut să voteze în Diaspora. Citiţi mai multe aici.

Exit poll-uri de la partide. UPDATE Primul tur. Finala se joacă între Iohannis şi Ponta

La Londra au fost patru ştampile de vot, iar la Paris 2.000 de români au încercat să intre în secţia de votare, iar acum a intervenit poliţia. La Londra s-a stat cinci ore la coadă. La Paris s-a stat la fel.

Urmăriţi noaptea lungă a alegerilor prezidenţiale în fluxul nostru Storify. Citiţi tot pentru a vedea ce se întâmplă în toată lumea cu românii care vor să voteze. Sunt incidente la Viena, Londra şi Paris. 

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/alegerile-preziden-iale-2014-ce-zic-re-elele-socia" target="_blank">View the story "Alegerile prezidenţiale 2014 - noaptea cea lungă a românilor din Diaspora" on Storify</a>]

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite