VIDEO Bărbatul evadat din Judecătoria Sectorului 3 a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Valentin Seica
Ioan Valentin Seica

Deţinutul evadat luni din sediul Judecătoria Sectorului 3, care a pus pe jar toată Poliţia Capitalei, a fost prins. El a fost reţinut de agenţi pe o stradă din sectorul 3.

Seica Ioan Valentin, în vârstă de 39 de ani, a fugit luni, din Judecătoria Sectorului 3 al Capitalei, unde a fost adus pentru a fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul era reţinut, fiind acuzat de furt.

„În urmă activităţilor informativ-operative desfăşurate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei şi poliţiştii Sectorului 3, bărbatul care a evadat a fost depistat pe o stradă din sectorul 3. Era singur şi nu a opus rezistenţă. Urmează să fie prezentat instanţei, Judecătoria Sector 3, pentru ca magistraţii să se pronunţe asupra propunerii de arestare preventivă formulate de Parchet cu privire la infracţiunea de furt. Ulterior, va fi condus şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 3 pentru audiere cu privire la infracţiunea de evadare“, a informat Poliţia Capitalei.

Bărbatul evadat din Judecătoria Sectorului 3 a fost prins

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite