Urmărit internaţional de autorităţile franceze pentru tâlhărie şi tentativă de omor, prins de poliţiştii din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urmărit internaţional de autorităţile franceze, prins de poliţiştii din Timiş    FOTO Adevărul
Urmărit internaţional de autorităţile franceze, prins de poliţiştii din Timiş    FOTO Adevărul

Un bărbat de 28 de ani, din judeţul Timiş, pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare - pentru tâlhărie asociere la grup infracţional şi tentativă de omor- a fost depistat de poliţiştii timişeni. Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

„La data de 26 august 2013, poliţişti ai Secţiei 9 Rurale Jebel, din cadrul I.P.J. Timiş, au depistat, pe raza localităţii Ghilad, judeţul Timiş, un bărbat, de 28 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare, pentru tâlhărie cu mână armată, asociere la grup infracţional şi tentativă de omor“, precizează Poliţia Română.

Potrivit anchetatorilor, la data de 20 iulie 2012, împreună cu alte două persoane, suspectul ar fi pătruns într-un magazin de bijuterii, l-ar fi agresat pe angajat cu un pistol cu electroşocuri şi ar fi sustras mai multe bijuterii.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J. Timiş, până la demararea procedurii de extrădare.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite