Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în Tâncăbeşti. Una dintre victime a fost dusă cu elicopterul la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident produs pe DN1, în Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, în care au fost implicate două maşini. Una dintre victime a fost preluată cu un elicopter şi dusă la Spitalul Floreasca, iar celelalte două au fost transportate cu ambulanţe SMURD la Spitalul Elias.

Accidentul a avut loc pe DN1, pe sensul de mers dinspre Ploieşti spre Bucureşti, din primele informaţii rezultând că cele două autoturisme s-au ciocnit din cauza neacordării priorităţii în intersecţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că în accident au fost răniţi o femeie şi doi bărbaţi. Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă cu un elicopter în Capitală, pentru a fi internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar cei doi bărbaţi au fost duşi, cu ambulanţe SMURD, la Spitalul Elias din Capitală.

Daniel Vasile a mai precizat că cele trei persoane rănite sunt conştiente şi nu au fost încarcerate.

În zona producerii accidentului se circulă îngreunat, după ce o bandă de pe DN1, pe sensul de mers spre Bucureşti, a fost blocată pentru efectuarea cercetărilor. Poliţiştii ilfoveni urmează să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite