Şofer băut, arestat după ce a acroşat două femei iar apoi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorul accientului a fost prins de poliţişti iar acum se află în arestul IPJ Buzău
Autorul accientului a fost prins de poliţişti iar acum se află în arestul IPJ Buzău

Un şofer băut a acroşat două femei după care a fugit de la locul accidentului. Evenimentul rutier s-a produs marţi seară, pe DJ 203 L, în localitatea Berca. Autorul accientului a fost prins de poliţişti iar acum se află în arestul IPJ Buzău.

Potrivit poliţiştilor, în momentul în care s-a angajat în depăşirea unui atelaj, autoturismul condus de un buzoian în vârstă de 42 de ani a acroşat două femei - una de 18 ani iar cealaltă de 32 de ani - care se deplasau în aceeaşi direcţie, pe partea stângă a părţii carosabile.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde au rămas internate.

În loc să oprească şi să acorde primul ajutor victimelor, conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Poliţiştii au reuşit să-i stabilească identitatea şoferului şi să-l depisteze pe raza comunei Săpoca.

După ce a fost testat cu aparatul „Drager”, s-a constatat că şoferul avea o concentraţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După ce i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, şoferul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J. Buzău au luat împotriva şoferului măsura reţinerii pentru 24 de ore şi continuă cercetările.

Mai puteţi citi: 

Culmea ghinionului! O bătrână a fost lovită de o maşină care mergea cu spatele, pe un drum închis traficului auto

VIDEO Taximetrist aproape linşat după ce a accidentat mortal un copil din Ziduri

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite