Trei bărbaţi suspectaţi că au spart casa Andreei Marin, prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi suspectaţi că au spart casa Andreei Marin au fost prinşi de poliţiştii din Ilfov. Aceştia sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Potrivit Poliţiei Ilfov, bărbaţii în vârstă de 49, 27 şi respectiv 25 de ani sunt din oraşul Pantelimon şi au mai fost cercetaţi pentru fapte similare.

Miercuri dimineaţă, locuinţele celor trei au fost percheziţionate.

Pe 21 august, Andreea Marin a sesizat Poliţia Ilfov că i-a fost spartă casa, hoţii fiind căutaţi de poliţişti, care au deschis un dosar de cercetare şi i-au audiat pe vecinii acesteia şi pe un angajat al firmei care asigură paza în complexul rezidenţial în care vedeta locuieşte.

Surse din Poliţie au precizat că Andreea Marin a depus plângere în noaptea de 21 august, în care a arătat că, între orele 20.30 şi 23.50, persoane necunoscute au intrat prin efracţie în locuinţa sa, arată Mediafax.

Andreea Marin ar fi arătat în plângere că nu era nimeni în casă în momentul în care hoţii au dat spargerea, iar aceştia nu au avut ce să fure, pentru că nu are obiecte de mare valoare.

Poliţiştii din Ilfov au făcut cercetări la casa Andreei Marin, au ridicat probe şi au deschis un dosar în care a fost începută urmărirea penală in rem, au precizat sursele citate.

Vedeta de televiziune Andreea Marin locuieşte împreună cu soţul său, medicul turc Tuncay Öztürk, şi cu Ana Violeta, fetiţa pe care o are împreună cu Ştefan Bănică Jr., cu care a fost căsătorită şapte ani.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite