Circulaţie oprită la kilometrul 16 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul spre litoral, unde au avut loc trei accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia este blocată sâmbătă dimineaţă la kilometrul 16 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul către litoral, unde au avut loc trei accidente rutiere în care au fost implicate mai multe autovehicule. În zonă s-au format coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ trei kilometri.

UPDATE 08:15 Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia este întreruptă pe sensul către litoral, la kilometrul 16, din cauza a trei evenimente rutiere în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Impactul faţă-spate dintre acestea nu s-a soldat cu victime, restricţia de trafic fiind impusă ca măsură de protecţie, până la decuplarea unei butelii GPL, precizează Infotrafic.

În zonă s-au format coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ trei kilometri.

***

Traficul este aglomerat pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineaţă, circulându-se uşor îngreunat pe sensul către litoral, la intrarea dinspre Centura Capitalei, fără a fi înregistrate probleme majore de fluenţă a traficului, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conform Centrului Infotrafic, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, se circulă uşor îngreunat din cauza aglomeraţiei pe sensul către litoral, la intrarea dinspre Centura Capitalei, fără a fi înregistrate probleme majore de fluenţă a traficului.

Pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), circulaţia este restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens de mers, din cauza lucrărilor ce se efectuează asupra carosabilului, până la finalul lunii august 2018.

De asemenea, Infotrafic anunţă că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN 1C Dej – Cluj-Napoca, la kilometrul 50+800 metri, în zona localităţii Buneşti, judeţul Cluj. În urma impactului, produs ca urmare a neacordării de prioritate, o persoană a fost rănită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite